Посланията на Ангелите чрез Дорийн Върчу до 13 септември (ВИДЕО)

0
239

Посланията на Ангелите и тази седмица бяха разтълкувани от Дорийн Върчу, в очакване на Нели Конуей да се завърне сред нас

Дорийн Върчу използва картите Magical Mermaids and Dolphins – Вълшебните русалки и делфини.

Така както русалките и делфините се гмуркат дълбоко във водите, така и ние тази седмица ще навлизаме дълбоко в нашите емоции.

Както всяка седмица, д-р Дорийн Върчу започва да размесва картите и да се моли, докато изтегли трите карти, които ще ни покажат какво трябва да направим, за да изживеем една по-добра седмица.

Първата карта се нарича Morning Affirmation –  Утринна заявка.



Тази карта показва, че всяка сутрин трябва да насочваме нашите мисли в положителна насока.

Позитивното мислене ни помага не само да се справяме с рутинните ангажименти, но дори да бъдем още по-успешни лидери, да помагаме на другите.

Заредени с позитивни емоции, ние се превръщаме в истинска благословия за хората около нас, които можем дори да излекуваме с нашата позитивна енергия.

В момента Меркурий се намира в положение за навлизане  в ретроград (от 17 септември  до 9 октомври)  – започва да се върти в посока обратна на естествената.

doreen
Ако се възползваме максимално от посланията на Ангелите, получени от Дорийн Върчу, ще изживеем една чудесна седмица

Астрологът Алена винаги предупреждава да внимаваме в този период, защото нещата излизат понякога извън контрол. Не трябва да подписваме нови договори, да сключваме нови сделки, да купуваме нова техника, жилище, лек автомобил, защото съвсем скоро след това човек установява, че не е направил подходящия избор или закупената вещ ще се повреди, дори и да е съвсем нова.

В началото на тази седмица задължително след ставане започнете да се молите или да медитирате, да мислите за положителни неща, а не за материалните неща и проблеми.

Втората карта е Accept Heaven’s Help – Приемете небесната, райска  помощ.

След като през двата изминали дни от новата седмица активно сте се молили, медитирали и визуализирали, идва момент, в който можете да потърси помощ от Небето.

Много хора се молят постоянно, но нищо не се случва. Това е така, защото не могат да установят правилен контакт с Ангелите. През тази сряда и четвъртък ще ви се даде възможност да го постигнете, ако до момента не сте могли.

Когато се молите на Господ за нещо, вие получавате неговата закрила, помощ и напътствия чрез мисловни съобщения, чрез различни знаци около вас, чрез сънищата и по други начини.

Вие можете да получите различни съобщения и послания като да проведете диета, детоксикация на организма, да смените своята работа, да промените вашия начин на живот. Това не трябва да ви изненадва, защото всички тези неща са част от нашия по-пълноценен и щастлив живот.

Д-р Дорийн Върчу получила такива послания от Ангелите през 1996 г. и в началото даже се дразнела, защото те й казвали да прави йога, да медитира, да не пие кафе и алкохол. Но после разбрала, че тези послания са за нейно добро.

Третата карта е Have Faith – Имайте вяра.

Вярата е много важна за всеки човек. Молете се постоянно, бъдете винаги позитивно настроени и следвайте напътствията на Ангелите, ни казва третата карта.

В заключение д-р Дорийн Върчу заяви, че това е една красива седмица.

Трите карти са напълно синхронизирани и те показват три етапа, през които всеки от нас ще премине, за да усети положителните резултати.

Когато сме позитивни и се молим редовно, ние ще започнем да усещаме още по-силно посланията от Небето, а чрез вярата ще реализираме нашите планове.

Отново видеото завърши с Aloha, този път в компанията на малкото сладко кученце с розова рокличка.

Превод от английски език: Милена Христова

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.