Магическата дарба на рождената ви дата

0
330

Вижте каква е вашата дарба предопределена от съдбата

Магическата дарба се определя от датата ви на раждане.

Ако искате да разберете магическата дарба, която ви дава рождената дата, е необходимо да съберете числата от датата, месеца и годината на раждане до получаването на едноцифрено число.

Ето каква е магическата дарба, която притежава всеки от вас, дори и да не я осъзнава:

1
Притежавате силна воля и умеете да налагате контрол на хората, които ви заобикалят. Скритата ви дарба е в способността ви да убеждавате лесно останалите.



2
Тези личности са изключително състрадателни. Тяхната дарба е скрита в ръцете им. С каквото и да се захванат го превръщат в истински шедьовър.

Вижте каква е вашата дарба предопределена от съдбата
Вижте каква е вашата дарба предопределена от съдбата

3
Вие безспорно сте галеници на съдбата. Успехът ви преследва през целия живот, тъй като сте родени под щастлива звезда. Всичко, което си пожелаете се превръща в реалност.

4
Едва ли има по-рационални и стабилни хора от вас. Енергийната ви защита е изключително силна и трудно може да бъде повлияна от недоброжелатели.

5
Интуицията на тези хора е силно развита и определя дарбата им да предсказват бъдещите събития с голяма точност.
Добре ще е да се вслушвате в предчувствията си.

6
Най-силното оръжие на тези хора е силният емоционален заряд, който притежават. Вие долавяте без никакъв проблем чувствата на хората около вас и до голяма степен успявате да разчетете мислите им.

7
Често пъти сънищата ви, са пророчески, тъй като вие сте човек на духовното. Ако успеете да ги разтълкувате правилно, можете да избегнете много проблеми и да привлечете успеха на ваша страна.

8
Вашата сила се крие в предпазливостта. Полагате старание да изобличите измамниците от далеч, тъй като никак не ви е трудно да ги разпознаете.

9
Вие сте творческа личност. Притежавате артистични умения, поради което често пъти виждате неща, които остават скрити за останалите, пише dama.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.