Прочетете характера по палеца

0
271

Можете да откриете неподозирани черти

Палецът може да разкрие голяма част от характера ви, дори и неща, за които не сте подозирали.

Дори да сме наясно с основните черти на характера си, все има някаква малка част, която сякаш остава скрита от нас.
Е, прочетете именно тези скрити черти от характера си като разгледате под лупа палеца си.

Ако горната фаланга на този пръст е по-дълга от долната, то това означава, че вие притежавате изключително силна воля. Трудолюбиви сте и постигате целите си като междувременно се учите от грешките, които правите по пътя.
Когато се влюбите обаче, бивате напълно заслепени от любовта и работата ви остава на заден план.

Можете да откриете неподозирани черти
Можете да откриете неподозирани черти

Когато втората фаланга на палеца е по-дълга от първата, това означава, че вземате всичките си решения като следвате логиката, а не гласа на сърцето си.
Притежавате добри наблюдателни умения и сте прекалено доверчиви. Не сте готови обаче да се борите за любовта си и често пъти изпускате подходящия за вас партньор да се изплъзне от ръцете ви.
Ако искате да намерите половинката си, е време да се вслушате в това, което ви казва сърцето.



Фаланги с еднаква дължина притежават хората, които са изключително балансирани. В решенията си влагате по равно количество логика и воля. Дори, когато сте в плен на любовта се опитвате да не позволявате на емоциите си да вземат връх, а се опитвате да подходите обективно.

Изключително подвижен палец притежават хората със сговорчив характер. Лесно можете да се адаптирате към промените в живота ви. С еднаква лекота се приспособявате както към възходите, така и към паденията.

Ако палецът ви не е достатъчно гъвкав това означава, че се приспособявате трудно към промените в живота си. Изключително внимателни сте в работата си и не се поддавате на манипулации, пише bg-weekend.info.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.