Гал Сасон: Венера излезе от своя ретроград

0
151

Една чудесна новина за представителите на всички зодии. Астрологът Гал Сасон ни уведоми, че Венера излезе от своя ретроград

Веднъж на две години планетата Венера става ретроградна. Това означава, че променя своята посока на движение и обратното движение носи обратен ефект – отрицателен в любовта.

През 2015 г. Венера навлезе в своя ретроград на 25 юли и на 6 септември 2015 г. излезе от ретроградната позиция.

Докато Венера беше ретроградна, не трябва да бъдат сключвани бракове, да започвате нова любов, да приключвате старата, защото влиянието на планетата на любовта  е измамно.

Ако сте се влюбили в период на ретроград, след този период ще осъзнаете, че вашият партньор ви е заблудил и не е онова, за което се е представял или сте го мислили.Ако сключите брак в ретроградна Венера, след време браковете се разпадат.

Ако сте се вслушали в съветите и на българския астролог Хули Леонис, от днес отново можете да си отпуснете душите и да се отдадете на любов.

gahl-sason
Астрологът Гал Сасон напомни, че Венера вече не е ретроградна

Днес астрологът Гал Сасон ни напомни тази информация. Той обяви, че вече всички могат спокойно да се влюбват, да излизат на любовни срещи, да сключват брак и други сделки.

Благодарим на Гал Сасон!

Ако за първи път чувате, че Венера навлиза в период на ретроград, изгледайте внимателно видеото по-долу. Астрологът Хули Леонис споделя много важна и интересна информация.

Докато предаваше посланията на Ангелите, Дорийн Върчу спомена, че скоро друга планета ще навлезе в период на ретроград. Това е Меркурий.

В този период няма да имате проблеми с любовта, но не трябва да започвате нови начинания, преговори, покупки на нова техника, жилище и други придобивки, защото след това излиза, че не сте направили правилната инвестиция.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.