Номерът на жилището влияе на съдбата ви

0
446

Ето какво казва фън шуй по въпроса

Според древното учение фън шуй, номерът на жилището, в което живеете оказва силно влияние върху съдбата ви.

Също така от значение е и
Дали вратата на жилището ви се затваря добре, дали е чиста или мръсна, има ли графити и всякакви други подробности.
От най-голямо значение обаче е номерът на жилището ви. Ако той се състои от няколко цифри, редуцирайте ги до едноцифрено число и вижте значението му.

1
Този дом е под влиянието на Слънцето, което насърчава творческите ви изяви. Те са добре осветени, а обитателите им обичат ярките цветове. Това е идеалният дом за бохеми.

Ето какво казва фън шуй по въпроса
Ето какво казва фън шуй по въпроса

2
Този дом се намира под влиянието на Луната, която допринася за развитието на интуицията. В тези апартаменти има много огледала, а хората живеещи в тях често страдат от психически отклонения.



3
Те са под влиянието на Марс, което означава, че живеещите в тях са изключително активни хора. Често ще ви се налага да се борите с битовизмите.

4
Тези жилища са под патронажа на Меркурий, който насърчава създаването на нови контакти. Общителността е вашата силна страна, а важна роля в живота ви играе телефонът.

5
Това жилище е под влиянието на Юпитер. Обитателите му изпитват неистов глад към политика, наука или религия. Обикновено притежават огромна библиотека.

6
Домът е под патронажа на Венера, а всички знаем, че мотото й е безделие и любов. В това жилище непрекъснато се организират партита, а обитателите му обожават растенията и животните.

7
Те са под патронажа на Сатурн и определено да се живее в такова жилище не е лесно, тъй като е доста хладно. Планетата насърчава професионалните умения и спестяванията. Добре е обитателите им да медитират по-често, тъй като в противен случай ще страдат от гръбначни заболявания.

8
Под знака на Уран, този дом е благоприятен за завързването на нови приятелства. Обитателите му имат перфектни отношения с останалите.

9
Нептун оказва влияние върху този дом. Той е благодетел на моряци, музиканти, свещеници и екстрасенси. За всички останали този дом е доста неблагоприятен, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.