Древен хороскоп от Персия разкрива вашата същност (част 2)

0
737

Персия е една уникална цивилизация. Наред с останалите важни придобивки, тя ни завеща уникален и достоверен животински древен хороскоп

Всеки, който е прочел първите 7 зодии от древния персийски хороскоп от част 1 ТУК, твърди, че написаното напълно отговаря на неговия характер.

хороскоп от Персия
Древен хороскоп от Персия

Осмата зодия е Прасе. Хората са родени от  08.08. – 04.09.

Характерно за представителите е, че са изключително трудолюбиви и почтени хора. Когато си дадат сметка, че тяхната работа е полезна за обществото, те се нахъсват още повече и постигат дори невъзможното.

Не са безотговорни, но понякога се случва и те да сгрешат. Тогава започват да страдат и не могат да намерят покой, докато не поправят своето прегрешение.Деветата зодия от уникалния хороскоп е  Кон. Представителите са родени  от 05.09.  до  03.10.

Родените в знака на Кон са чаровни, красиви и харизматични хора. Умеят да флиртуват и да бъдат харесвани от околните. Повърхностни са в личните връзки и стават причина за разпада на техните семейства и връзки.

Надарени с огромна фантазия. Те са абсолютни авантюристи и са доста свободолюбиви. Обожават да пътуват, защото не могат да стоят на едно място и да водят заседнал начин на живот.

В професионален план са перфекционисти и успяват да се наложат като добри специалисти.

Десетата зодия е  Гарван. Хората са родени от  04.10. до  31.10.

Странни хора. Обичат мистиката, окултизма. Бленуват да разгадаят огромните мистерии. Прозорливи, умеят да усещат и да предусещат събитията.

Талантливи, но и злопаметни. Ако някой нарочно ги обиди или нарани с цел да ги злепостави или нарани, тогава не намират покой, докато не си отмъстят.

По принцип не обичат да афишират със своите способности. Не търсят чуждото одобрение и правят нещата по начин, по който смятат, че е правилен.

Единадесетата зодия от рационалния хороскоп на персите е Петел, а представителите са родени от 01.11. до  28.11.

Силни,  енергични и издържливи хора. Може да се каже, че носят властен характер и въобще не обичат да им противоречат.

Любознателни са и доста чевръсти. Затова обичат да учат нови неща, да усвояват нови умения.

Имат отлично развита интуиция и невероятно точна преценка за околните. По принцип са кротки и добри хора, но когато ги вбесят, те стават буйни, невъздържани и умеят да поставят околните на мястото им.

Дванадесетата зодия  е Елен, а неговите представители са родени от  29.11. до  26.12.

Хората под знака на Елена са изключително интелигентни. Преди да тръгнат в определена посока или да предприемат ново начинание, всички Елени обмислят задълбочено плюсовете и минусите.

Представителите на знака Елен обожават семейството и децата. Те държат да подсигурят най-добрия духовен и материален комфорт на своите близки.

Казват, че родените под Елен са стиснати, но това не е така, защото те си правят добре сметката за какво е редно да харчат средства и за какво не.

Последната тринадесета зодия е Камила, а представителите й са родени от  27.12. до  24.01.

В любопитния животински хороскоп на персите, родените по знака на Камила са  хора, на които можем да имам пълно доверие, защото са честолюбиви и никога няма да ни предадат.

Упорити и изключително трудолюбиви, Камилите печелят добре и се грижат добре за своите близки.

Понякога се проявяват като доста твърдоглави и неразбрани. Най-лошото им качество е ревността. Знаят, че ревността е порок и се опитва да се борят със себе си, но не винаги успяват.

Отличават се с изключителна начетеност и интелигентност.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.