Супер хит: Диетата на моделите – топи до 5 килограма за седмица

0
944

Тази диета се практикува предимно от дами, занимаващи се с мода, защото дава отлични резултати

На всички е известно, че жените с най-красиви тела са именно тези, които се подлагат и на най-много и най-строги диети. Малко са хубавиците, на които природата им е дала всичко даром. Останалите, на които се възхищаваме, цъкайки с езици пред телевизора, знаят какво е лишение и силна воля.

Днес ще ви представим тъкмо една от диетите, които спазват моделите преди фотосесии или ревюта, и с която се свалят без проблем до 5 килограма в рамките на седмица.

диета
Тази диета ще свали 5 килограма тлъстини от тялото ви само за седем дни

Диетата е строга, но наистина дава шеметни резултати. Най-важното обаче е, че при нея няма йо-йо ефект. Първото и задължително условие е да се пие много вода – само вода, без кафе, сокове, газирано, камо ли алкохол.

Спирате изцяло солта, захарта, мазното и пърженото, а залагате само на свежи и пресни продукти, повечето от които да съдържат протеини.



По времето, докато сте на тази диета – тоест поне една седмица, трябва да закусвате кисело мляко с нисък процент масленост, но само по 100 грама, в което сте поставили една лъжица овесени ядки, предварително накиснати във вода.

Предиобед не се яде нищо, а за обед хапвате парче пилешко филе на скара, придружено от салата с пресни зеленчуци, но неовкусена. Може да сложите единствено лимонов сок или ябълков оцет в нея.

Следобедна закуска също няма, а за вечеря хапвате парче нетлъста риба на скара, отново гарнирана с пресни зеленчуци. В никакъв случай не се храните по-късно от 17-17.30 часа вечерта и не посягате към хладилника преди лягане, та ако ще и да умирате за залъче.

Ако спазите тези изисквания, само след седем дни ще видите, че дрехите ви са станали доста по-широки от преди, а вие самите ще се влюбите в образа си в огледалото.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.