Слънчевото затъмнение носи множество изненади

0
277

Освободете съзнанието си и ще ви споходят чудеса

Астролозите предупреждават, че слънчевото затъмнение ще донесе редица изненади.

Хубавата новина, е че изненадите, които е подготвило слънчевото затъмнение, са хубави и ако трябва да обобщим девиза, под който ще премине то, е бременно със сюрпризи, но непорочно.

Очевидно сюжетът до края на тази седмица ще е доста готин, но пък за сметка на това оплетен и всичко това се дължи на… слънчевото затъмнение.
Слънчевото затъмнение, което ще стартира от 13 септември в 9.41 ч. ще маркира житейския ни път.
Това, което ще трябва да направим, за да не усетим негативното му влияние е да бъдем по-прецизни и ефективни. Важно е да обръщаме внимание на малките детайли и разбира се да вярваме в себе си.

Особеността на слънчевото затъмнение, което както споменахме ще настъпи в неделя е, че изисква да пречистим съзнанието си, за да освободим място за жадуваните неща, които ще нахлуят като изневиделица в живота ни.
Може би сте се уверили, че животът е като бумеранг и ни връща мислите, които преди време сме „хвърлили” към света.
Именно поради тази причина ще е добре да пречистите мислите си, за да могат да ви споходят хубави неща.



Астролозите предупреждават, че през този период има повишен риск от пътнотранспортни произшествия, колкото и тривиално да ви звучи. Освен това е повишен и рискът от технически аварии с компютри, телефони и др. техники.
През този период новините за неочаквани бракове и разводи ще са с по-голяма концентрация от обичайната, пише vsekiden.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.