Прераждане и Отвъдното: Надникваме зад завесата (ВИДЕО)

0
154

Два въпроса, които сериозно вълнуват всеки един от нас. Какво се случва в Отвъдното и защо има прераждане? Не можем да не бъдем любопитни

След като вече много хора се убедиха, че след физическата смърт има живот, те започват да се питат  какво се случва в Отвъдното.

Това място ли е Раят или не е?

А какво представлява самото прераждане?

На тези въпроси отговор дава писателят Христо Нанев, който участва в предаването по news7 “Въпрос на гледна точка”.прераждане
Можем да научим повече за Отвъдното и за човешкото прераждане

Всеки вторник от 19:30 до 20:00 часа можете да го гледате, а ако не успеете, сега е моментът да научите какви нови знания получихме с помощта на водещия Стойчо Керев и неговия гост, като видите видеото в края на текста.

Всеки четвъртък продължава да бъде гост проф. Лъчезар Филипов, който е физик и разяснява някои важни въпроси, свързани със  законите на Земята и Вселената, както и за наличието на извънземни.

Който проявява интерес относно тези мистерии и непознати за нас величини, нека гледа предаването отново от 19:30 до 20:00 часа.

Важно е да сме наясно с тези въпроси, защото по този начин можем да осъзнаваме собствената си съдба. Да разбираме защо в определени моменти ни се случват болести,  нещастия, дори трагедии.

Защо изживяваме определени емоции и защо не?

Защо животът на едни е сравнително лесен и те постигат големи успехи без особени усилия, а други се борят и нищо кой знае какво не могат да направят?

Истината се крие някъде в човешката съдба, в поредното прераждане и в решенията, взети в Отвъдното.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.