Как да откриете дали ви е направена магия

0
210

Лесен начин да проверите има ли външна намеса

Ако напоследък нещата все не ви се получават, а животът ви не върви както би трябвало, вероятно изпитвате съмнения, че имате направена магия.

Можете да проверите лесно дали това е така или причината за несполуките ви, се крие някъде другаде.
Според някои гледачки, хората, които не вярват, че съществува каквато и да било магия си изграждат своеобразен имунитет срещу подобни спиритични влияния.
Тези хора обаче са твърде малко. Дори и да не признават открито, голяма част от обществото ни вярва в съществуването на магии и изпитват страх от тях.

Лесен начин да проверите има ли външна намеса
Лесен начин да проверите има ли външна намеса

Ако искате да проверите дали имате направена магия, можете да го направите съвсем лесно.
Трябват ви малко светена вода и олио.
Натопете показалеца си в олио и поставете пръста си върху чашата със светената вода. След като от пръста ви капнат три капки олио, го отдръпнете. Ако една от капките олио се изгуби във водата, а останалите две останат на повърхността, това е почти сигурен знак, че нямате направена магия.
По-сериозно е положението, ако две от капките се изгубят. Ако и трите капки се примесят с водата, тогава можете да се притеснявате основателно, че върху вас има външно въздействие.

Маговете предупреждават, че в нередки случаи човек може и сам да си направи магия и това се случва най-често, когато се намирате перманентно в състояние на депресия и от сутрин до вечер главата ви е спохождана от негативни мисли.
Запомнете, че промяната, каквато и да е тя винаги започва първо от вас самите, пише sanovnik.bg.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.