Елфи все пак съществуват наистина?

0
776

Аржентинка успя да заснеме с мобилния си телефон мистериозно същество, появило се край невръстното й дете, в което мнозина виждат представител на приказните елфи

Елфи все пак съществуват?

Въпросното видео, което младата жена на име Силвия заснема през 2012 година, показва как нейният малък син Бенджамин си играе на пода в коридора на семейното жилище. Тя обаче ни най-малко не е подготвена за това, което ще последва само броени секунди след началото на записа, когато от кухненското помещение в дъното на коридора неочаквано притичва някакво миниатюрно хуманоидно създание, което веднага след това изчезва в двора навън, а след него остава много силна и неприятна миризма.

Силно изплашената жена телефонира незабавно на съпруга си, който по същото веме е на работа, разказвайки му за случилото се току-що. По-късно двамата решават да запазят в тайна необичайния инцидент, тъй като вярват, че неговото разгласяване само ще им навлече подигравките на близки и познати.

Впоследствие въпросното видео, доказващо според някои съществуването на приказните елфи, е качено в мрежата и гледано от огромен брой хора по целия свят.



елфи
Елфи все пак съществуват?

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.