Най-красивата българска учителка стана известна по света

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

На първия учебен ден щастливи учители приветстваха своите ученици и ги поведоха към класните стаи. Една учителка  беше обявена за най-красивата

След като снимката била пусната във Facebook в рамките на няколко часа събрала около 300 000 лайка. Била споделена повече от 10 000 пъти, а коментарите са повече от 7600.

Едно истинско интернет постижение.

Повечето коментари са свързани с прелестите на учителката. Но има и такива, според които бащите редовно ще ходят на родителска среща.

учителка

Най-красивата българска учителка

Сред коментиращите има и доволни, които са написали “Добре дошли в нашата България!”Щом такива жени се раждат и живеят в България, няма място за притеснения.  А българи, които живеят зад граница твърдят, че ще сикупят еднопосочен билет за Родината.

Снимката е пусната за първи път в 9gag.

учителка

Добре, че преподава на малките ученици …

Твърди се, че е направена от баща на малък ученик. Сред коментарите има и такива, че таткото въобще игнорирал своето дете и насочил цялото си внимание към красивата и елегантна учителка, писаха във http://www.vesti.bg.

Коментиращи са доволни, че тази учителка не преподава в средното училище, защото никой ученик няма да слуша уроците. Но пък няма да има отсъстващи от нейните часове.

Друг коментар, който събрал много лайкове и шеъри е на младеж от Кения. Той написал, че това е  версия на известната Ким Кардашиян. Заради такава елегантна жена и той искал да бъде българин.

А на видеото можете да видите друга красива и елегантна учителка, но тя преподава на средните класове по химия. Вижте как нейните ученици увековечиха своята обичана учителка  на клип.

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар