Фран Селак и невероятният му късмет в живота

0
321

Фран Селак е считан за човека с най-големия късмет на планетата, след като през целия си живот се спасява като по чудо от смъртоносни инциденти

Историята на хърватина и неговия късмет започва през 1962 година, когато влаковата композиция, с която той пътува от Сараево към Дубровник, дерайлира в една река и десетки пътници загиват. Фран Селак обаче не е сред тях и се разминава с една счупена ръка.

През 1963 година невероятният късмет на мъжа отново проработва по време на полет със самолет, когато двигателите изненадващо отказват. Той се спасява през един отворил се люк, падайки върху купа сено, но самолетът и всички на борда се разбиват.

Невероятните му премеждия продължават и през следващите години: 1965 – оцелява от катастрофа с автобус; 1970 – двигателят на автомобила му се възпламенява, но той скачи преди да се взриви; 1973 – нов инцидент с автомобил, от който получава леки изгаряния; 1995 – блъснат е от автобус; 1996 – бутнат е с автомобила си от автобус в пропаст, но успява да скочи.

През 2003 година Фран спечелва един милион долара от лотарията, които раздава на роднини и приятели.



късмет
Фран има най-големия късмет на света

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.