Астрономичен феномен оказва влияние върху човешката психика и сбъдва желанията

0
468

Човешката психика ще бъде изложена на голямо изпитание на 13 септември, след като на небето предстои да се случи уникален астрономичен феномен

На 13 септември 2015 г. започва частично слънчево затъмнение.

Много хора са наясно, че случващото се на небето с планетите оказва силно влияние върху човешката психика.

Да не забравяме пълнолунието какво понякога неприятно усещане причинява на много хора.

Както разбираме от прогнозата на астролога Татяна Янковска за „Всеки ден“, частичното слънчево затъмнение настъпва в 09:42 ч. българско време.



Първото нещо, което всички българи трябва да спазят е да се изчистят от своите негативни мисли и емоции,  защото след частичното слънчево затъмнение те могат да се върнат обратно към хората на принципа на бумеранга.

Ако ви се случи да бъдете изнервени и в главите ви да се зародят лоши мисли и емоции спрямо останалите хора, побързайте да ги спрете и да ги замените с положителни, за да се предпазите от катаклизми, инциденти, катастрофи и други.

zatamnenie
Частичното слънчево затъмнение носи много емоционални и реални промени в нашия живот

7 дена преди частичното слънчево затъмнение и още 7 дена след него – до 20 септември са възможни технически проблеми, завишени ПТП-та, неочаквани инциденти.

В политиката и социалната сфера могат да се появят неочаквани и непредвидени обрати.

Това важи и за личния живот на много хора.  В периодите на пълно или частично слънчево затъмнение са възможни изневери, разводи, ескалация на емоциите, даване израз на натрупан гняв, омраза, обиди и други, които до този момент човек някак  е успявал да овладее.

Дните преди и след частичното слънчево затъмнение могат да предизвикат неочаквани уволнения или назначения на работа.

Ако все още имате нереализирани мечти и желания, амбиции и потребности, на 13 септември между 09:35 и 09:45 часа българско време се концентрирайте и си ги пожелайте.

Вашите мисли ще отлетят към Вселената, твърди астрологът Татяна Янковска, а не след дълго ще получите ответна реакция, писаха в novini.bg.

Слънцето е една от най-силните и ярко изразени планети не само в Слънчевата система, но и в небесната карта на всеки човек, държава и на Земята като цяло.

Периодите на частично слънчево затъмнение носят желание за промяна, за лично усъвършенстване, за развитие на човешкия потенциал по различен начин и в различни форми.

Не трябва да се притеснявате ако спонтанно у вас се зароди желание да учите, да посещавате курсове, да започнете да водите здравословен начин на живот, да смените своята работа, да се отървете от някои приятели или познати, да се сдобиете с нови книги, желание да пътувате или нещо друго.

Този спонтанен порив е продиктуван от вашата вътрешна потребност да разширявате своя кръгозор, да се усъвършенствате, да получавате нови опитности, да търсите по-добре реализация на вътрешния си Аз.

Обърнете внимание на своите потребности, замислете се какво можете да промените или да направите така, че да започнете да живеете в още по-голяма хармония със себе си.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.