Проф. Ланза разкри истината за смъртта

0
416

Твърдението на професора среща много критики

Професорът по психология Робърт Ланза разкри истината за смъртта.

Тя се различава изключително много от истината, която знаем.
Всъщност, оказва се, че смъртта в действителност не съществува, а е процес, при който съзнанието ни преминава от една форма в друга.
Психологът е категоричен, че хората не умират, а смъртта е илюзия, в която хората сме се научили да вярваме.

Според твърденията на учения, съзнанието е безсмъртно.
Процесът, който ни стресира е напускането на биологичната обвивка на съзнанието, което кара ума ни да вярва в твърдението, че живеем един живот и смъртта слага край на всичко.
Ланза категорично отрича биоцентричната теория и твърди, че животът е свързан само и единствено с биологичното тяло и съзнанието ни създава Космоса, а не обратното.

Твърдението на професора среща много критики
Твърдението на професора среща много критики

Като пример той посочва факта, че виждаме небето синьо, тъй като някой ни е научил, че то е такова. Връзките в мозъка обаче могат да бъдат изменени, така че небето да се възприема като червено, зелено или какъвто и да било друг цвят.
Редица последователи на теорията на безсмъртието твърдят, че съзнанието или както ние го наричаме душата, задвижваща тялото е определяща за света около нас. Без нея няма да съществува дори и Космосът.Казано с други думи животът е просто едно от приключенията на душата, което надхвърля линейният ни начин на мислене.
Разбира се твърдението на проф. Ланза среща редица критики, но той е убеден, че след време човечеството ще се убеди в правотата му, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.