Нова книга разкрива тайни от живота на принцеса Даяна

0
973

Британското кралско семейство е едно от най-популярните в целия свят. А личността на принцеса Даяна продължава да вълнува милиони хора

На 1 октомври 2014 г. от печат ще излезе най-новата книга, която е свързана с живота на британското кралско семейство.

Заглавието й на английски език е “On Duty With The Queen: My Time As A Buckingham Palace Press Officer’ (“На служба при кралицата: Времето, през което служих като прес секретар в Бъкингамския дворец”).

Авторът Дики Арбитър споделя с читателите подробности, за които никой не е подозирал, че са случвали.

принцеса Даяна
Красивата и обичана принцеса Даяна не можа да се пребори с Камила

Той повдига за пореден път завесата и изважда на показ много подробности от битието на принцеса Даяна. Обичаната Даяна, принцесата на народа, толкова подло предадена от нейния съпруг принц Чарлз, който на определен етап от техния брак не можел повече да крие чувствата си към Камила, без да се замисля, че дълбоко наранява чувствителната Даяна.принцеса Даяна
В “Кралска служба” се разказва за  принцеса Даяна

В британската преса днес промотират предстоящото излизане на новата книга и са цитирали пасаж от нея, в който авторът разказва как принц Чарлз получил травма на ръката през 1990 г., по време на игра на поло.

Бил в болницата. При него се появила Камила. Когато я видял, цялото лице на принц Чарлз светнало от удоволствие.

Принцеса Даяна също разбрала, че принцът на Уелс и неин съпруг не я обича повече. А дали някога я е обичал истински?

принцеса Даяна
Така ще изглежда най-новата книга британското кралско семейство

Издателят очаква книгата на Дики Арбитър да се превърне в бестселър, както и книгата на Пол Бъръл – икономът на принцеса Даяна, който публикува “Кралска служба” през 2003 г., която е преведена и на български език.

Мемоарите  на  Дики Арбитър също ще бъдат преведени на български, защото много българи или по-точно българки проявяват интерес към чаровната принцеса Даяна.

Принцеса Даяна никога не е идвала в България, но ние се възхищаваме на нейния елегантен стил, който я превърна в истинска модна звезда от световна величина.

Българките се възхищават от силно развитото майчинско чувство не само към собствените синове, но и към децата от различните националности.

Принцеса Даяна обичаше хората и те й отвръщат с безкрайна любов 17 години, след като нея вече я няма.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.