Магическата сила на Новолунието

0
210

Желанията се сбъдват

Новолунието настъпи в 9.42 ч. вчера.

Този път Новолунието е в знака на Дева, което според астролозите означава, че всичките ви желания ще се сбъднат. Това, което трябва да направите, за да се възползвате от магическата сила на Новолунието е да формулирате правилно желанията си.

Новолунието изпълнява желания свързани с работа, лечение, любов и всичко, за което можете да се досетите. За да се сбъднат обаче, те трябва да засягат само вас.
Ако се опитате да използвате тази фаза на Луната, за да окажете влияние върху чуждата съдба, трябва да сте наясно, че желанията ви няма да се сбъднат.

Новолунието притежава мошна магическа сила за сбъдване на желания
Новолунието притежава мошна магическа сила за сбъдване на желания

Ако от доста време си търсите работа и удряте на камък, сега е моментът да се възползвате от Новолунието за сбъдване на желанието ви. Трябва обаче да го формулирате ясно като например „Искам да открия правилната за мен работа”.
Най-добре ще е да изредите желанията си на лист хартия и да визуализирате начина, по който смятате да ги осъществите.
След това приберете листа на сигурно място така че да не попадне в обхвата на любопитните погледи.Новолунието в знака на Дева ще ви помогне да погледнете по-практично на нещата около вас. Добре е да се опитате да прецените всички плюсове и минуси на бъдещите ви планове и да се ръководите от думите на Майка Тереза, че най-много сълзи са пролети от сбъднати мечти.

На 28 септември пък ще станем свидетели на лунно затъмнение, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.