Защо числото 30 е по-фатално от 13?

0
364

Редица изследвания потвърждават, че 30 е много по-фатално от 13

До неотдавна всички смятаха, че числото 13 е фаталното число.

Оказва се, че числото 30 е много по-фатално от 13. То води до самоубийства и катастрофи, поради което си е спечелило лоша слава. Освен това числото 30 масово е предпочитано от убийци.

Американският професор Джон Локдейл е открил редица доказателства, които сочат че 30 далеч не може да бъде определено като късметлийско число.
Той съветва всички онези, на които предстои раждане да не избират 30-то число.
Мнозина твърдят, че родените на 30-ти са самотни още от момента на раждането си и привличат трудностите като с магнит. Резултатите от изследване, проведено от компанията „Филипс” през 1979 и 1980 година сочат, че фаталните катастрофи, убийствата, самоубийствата и престъпленията с фатален край в Ню Йорк са извършени точно на 30-ти.

Редица изследвания потвърждават, че 30 е много по-фатално от 13
Редица изследвания потвърждават, че 30 е много по-фатално от 13

По настояване на властите черната статистика за числото, което ще се окаже далеч по-фатално от 13, била засекретена.
Специалисти посочват, че неслучайно една от лентите за американско кърваво отмъщение срещу японците е наречен „30 секунди над Токио”.
Още през миналия век анализатори са изчислили, че хората се изнервят допълнително в края на месеца, тъй като парите им свършват и се натрупват множество негативни преживявания.



Сякаш като по правило нервите се късат точно на 30 и мнозина гинат в катастрофи, увисват на собственото си бесило или се самоубиват по друг начин, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.