Тази уникална напитка премахва всички отоци по тялото (пълната рецепта)

0
562

С тази наистина чудна напитка ще се простите с досадните и грозни отоци по тялото, които ви деформират

Отоците по тялото са голям проблем на много хора. В случаите, когато не става дума за някакво сериозно заболяване на вътрешните органи, подуването на крайниците може да се дължи на много причини – от носене на неудобни обувки до дълго стоене на едно място или дори от жегата.

Хубавото е, че има наистина ефективни начини да се справим с този проблем, при това без да залагаме на лекарствата по аптеките, които в повечето случаи ни изпразват портмонето, без да помогнат.

отоци по тялото
Отоците по тялото лесно могат да бъдат преборени с тази напитка

Направете си тази уникална напитка и я консумирайте всеки ден – на гладно суртин и вечер преди лягане, като сами ще се уверите, че досадните отоци ще изчезнат като с магическа пръчка и от тях няма да остане и помен.

Напитката против подуване и отоци по тялото и крайниците е страшно лесна за приготвяне. Трябва ви един литър вода, в който изсипвате сока от два лимона, а към тях добавяте листа прясна мента и нарязана на кръгчета една по-голяма краставица.



Ако искате, може да поставите в напитката и малко настърган корен от джинджифил, който ще даде още по-добър резултат против подуването на тялото ви.

След като е готова, напитката трябва да се остави на хладно в хладилника, за да престои една нощ – така всички съставки си пускат изцяло полезните вещества във водата. Чак на другата сутрин започвате да пиете.

Разделяйте напитката на две равни части по около половин литър (това са две големи водни чаши) като ги пийте сутрин на гладно след ставане и поне час-два преди лягане, за да не се будите нощем. Сами ще се уверите в ефекта на този еликсир, чиято употреба е добре да бъде всеки ден в продължение поне на един месец.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.