Посланията на Ангелите до 20 септември от Дорийн Върчу (ВИДЕО)

0
469

И тази седмица Ангелите ни изпращат съобщения чрез д-р Дорийн Върчу, за да можем да изживеем предстоящите 7 дена максимално пълноценно

Тази седмица съобщенията от Ангелите бяха разтълкувани с помощта на Archangel Power Tarot Cards – Таро карти „Силата на Архангелите“. Това е едно голямо тесте от 78 карти, които са изключително детайлни и Дорийн ги обича изключително много.

Както винаги до сега, Дорийн Върчу размеси картите и отправяше наум молитва към Всевишния, за да може да изтегли най-правилните и точни карти, които ще ни покажат какво трябва да отработим през тази седмица, за да имаме подходящ духовен напредък.

След това изтегли 3 карти.

Първата карта (за понеделник и вторник) е Queen of Ariel – Кралицата на Ариел.



Тази карта е най-прекрасната за настоящите дни, защото след мощната енергия от слънчевото затъмнение, което се случи в събота, човек изпитва нужда от почивка – да си стои вкъщи и да релаксира.

doriin-septemvri
И тази седмица посланията от Ангелите достигнаха до нас чрез д-р Дорийн Върчу

Това е време, в което ще предпочете да бъдете по-далеко от околния свят. Дори да останете насаме със себе си, за да премислите кои сте самите вие.

През тази седмица Меркурий навлиза в ретроград – 17 септември до 9 октомври 2015 г.

Това се случва 3 пъти в годината.

Това е време, през което човек не трябва да крои нови планове, не трябва да сключва нови сделки или да започва нови начинания.

През този период електрониката и електронните комуникации са застрашени.  Затова е по-добре да контактувате с хората директно вместо по имейл.

В средата на седмицата (сряда и четвъртък) картата е Peace – Archangel Azrael – Мирът от архангел Азраел.

Това е една прекрасна карта за началото на ретрограден Меркурий.

Освободете се от миналото, оставете го да си отиде, защото предстои бъдещето.

Става дума за хората, които все още страдат по миналото, защото им се струва, че е било по-добро от настоящето, както и за онези хора, които живеят в миналото, защото се ядосват, че не са реализирали своя живот по начина, по който им се е искало.

Третата карта е Page of Gabriel – Пажът на Габриел.

Последвайте вашите страсти, гласи картата, защото сте готови за всякакви предизвикателства, вълнения и приключения.

Казано най-общо, в началото на седмицата трябва да си починете добре, както и да се освободите от хората,  които ви тревожат и разочароват.

В средата на седмицата ще се подготвите за приключенията през почивните дни. Не забравяйте, че не трябва да започвате нови сериозни занимания, защото Меркурий е ретрограден.

Но можете да приключите или да реализирате нещата, които сте започнали по-рано  – ръкопис за нова книга, приятелства, други начинания.

Всички имаме работа и други задължения, които трябва да вършим, но те не могат да ни попречат и да се забавляваме през настоящата седмица, защото Ангелите винаги ни помагат.

Срещата ни с д-р Дорийн Върчу приключи с Aloha!

Превод от английски език: Милена Христова

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.