Бомбата във ВИП Брадър избухна

0
259

Напрежението се покачва с всяка секунда

Бомбата във ВИП Брадър избухна по-рано от очакваното.

По всичко личи, че от имиджа на чалга дивата Преслава като най-обраната представителка на жанра скоро няма да остане и следа.
След краха на връзката й с Бирмата, Преслава е като отвързана кобила и не може да мирува и за миг.

Участието на певицата във ВИП Брадър вероятно ще й излезе твърде скъпо, след като пикантериите от живота й започнаха да излизат наяве.

Напрежението се покачва с всяка секунда
Напрежението се покачва с всяка секунда

При все, че се опитва да създаде впечатление, че е моралистка до мозъка на костите си, фолк дивата напоследък го е ударила на живот.
На Бирмата вече не му пука за повърхностното й поведение, но една от жертвите й е готова да сключи брак с нея.Става дума за колегата й Фики Стораро, който от доста време използва умело, за да накара Бирмата да ревнува.
Работата е там, че докато Преслава го използва като пешка, Фики Стораро е хлътнал здраво по нея и се кани да й предложи брак веднага след като излезе от ВИП Брадър.
Мълвата носи, че Фики вече е приготвил и сватбения подарък за любимата си – чисто ново „Ferrari”, пише pik.bg.

Всеки момент бомбата във ВИП Брадър ще избухне. Припомняме, че организаторите развалиха спокойствието на Преслава с влизането на Пламен Богданов в къщата. Чалга дивата видимо се притесни и не можеше да си намери място. В същото време не изпускаше Богданов от поглед, а той пък е категоричен, че това е любовта на живота му и иска тя да е майка на децата му. Определено положението става взривоопасно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.