Юкатанският метеорит – доказателство за извънземни?

0
304

Уфологът Скот Уоринг счита, че падналият на полуостров Юкатан през 2013 г. метеорит е всъщност нещо друго, доказващо съществуването на извънземни

Появилият се в небето обект, наподобяващ светеща сфера, изплашва местните жители, а непосредствено преди да се разбие той излъчва синьо-зелено сияние.

По-късно са намерени обгорени отломки, но официалното заключение е, че те са част именно от въпросния разбил се метеорит.

Уфологът Скот Уоринг обаче счита, че падналият обект не е метеорит, а нещо далеч по-мистериозно. Според него това е извънземен робот, посочвайки един от фрагментите, приличащ на шлем. Цялостното му заключение е, че това може да бъде така търсеното доказателство за съществуването на извънземни.

Мнозина скептици не приемат версията за извънземни посетители, а считат, че това наистина са отломки от паднал на повърхността метеорит, придобили странни форми след изгарянето си в земната атмосфера.



Други обаче вярват, че това действително може да бъде доказателство за съществуването на извънземни, които официалната наука все още не признава.

извънземни
Съществуват ли извънземни?

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.