Гал Сасон: Ретрограден Меркурий крие неочаквани рискове

0
569

От днес Меркурий е ретрограден, напомни астрологът Гал Сасон. През този период трябва да бъдем изключително внимателни, защото опасности ни дебнат

Наскоро излязохме от периода на ретроградна Венера (6 септември) и ако Венера попада в ретроград веднъж на 2 години, то Меркурий се върти обратно на своята посока по 3 пъти всяка година.

Ретрограден Меркурий е природно явление, за което предупреждават всички астролози.

Дори д-р Дорийн Върчу заостри нашето внимание, когато представи новите послания на Ангелите.

Алена и Гал Сасон предупреждават да бъдем особено внимателни.



Меркурий е една от добрите планети. Тя е свързана с интелект и  пътувания, носи позитивни емоции и не спада в групата на тежките планети като Марс, Уран, Плутон, които носят тежка енергия и предизвикват агресия.

Когато Меркурий обърне посоката на движение, нейното влияние се променя.

Това е свързано с рискове и проблеми.

mercurii-retrograd
От 17 септември до 9 октомври сме в период на ретрограден Меркурий

Астролозите Гал Сасон и Алена препоръчват през този период, който започва на 17 септември и приключва на 9 октомври 2015 г. да не предприемате нови начинания, да не подписвате нови договори, да не купувате скъпи придобивки от мобилни устройства, през недвижими имоти или превозни средства.

Причината за забраната е, че след време те задължително дават неподозирани дефекти или скоро след покупката ще установите, че не са това, което сте очаквали.

Ако започнете нови преговори или сключите нови договори, това означава, че те могат един ден да се обърнат във ваша вреда, която не сте предвидили в началото.

По време на ретрограден Меркурий можете да вършите вашите рутинни и установени задължения, както и да приключите (финализирате) вече започнатите дела.

Изгледайте и видеото. Още полезна информация за ретрограден Меркурий ще получите от младия астролог Хули Леонис.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.