Седмичен хороскоп от 22 септември до 28 септември 2014 г. – 2 част

0
496

Вашият седмичен хороскоп (от 22 септември до 28 септември 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица утъпканите пътища не вършат работа. За да се откроите сред тълпата, трябва да избягвате шаблона и рутината. Вие сте способни да постигнете много, ако просто тръгвате навреме и не забравяте за срещите. Придържайте се към предварителния план на всяка цена. Почивните дни са благоприятни в спокойна обстановка да разрешите някои дълго отлагани проблеми.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Не се противопоставяйте на обстоятелствата. През настоящата седмица е по-уместно да пестите сили, като се оставите на течението. Приемете събитията такива, каквито са – едва ли имате власт да променяте света. Тези дни са благоприятни за пътешествия, но не е желателно да се посвещавате околните в своите планове. След като се изпълнят, ще можете спокойно да споделите впечатления и горещи преживявания.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) През тази седмица трябва да се съсредоточите изключително върху въпроси, свързани с работата. Посветете време и енергия само за тези задачи, които сте в състояние да решите. Не прекалявайте в усърдието си и не насилвайте събитията, защото тогава отношенията с някои хора може да се усложнят. През уикенда използвайте всяка възможност да доставите радост на близките хора. Докажете себе си!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп сега е подходящо време да уредите своето домашно гнездо. Отдайте предпочитание на своя вкус и създайте уютна атмосфера у дома. Настоящата седмица е благоприятна за кратко пътуване. Предстоят сериозни разговори с важни хора, затова трябва да сте спокойни и уверени в себе си. Не се съмнявайте в крайния резултат и ще имате повод да празнувате!



ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През настоящата седмица е важно да разберете и приемете всичко, които ще извършат близки до вас хора, дори и да не сте напълно съгласни с тях. Тази подкрепа ще има решаващо значение за развитието на ситуацията. В останалите случаи не си струва да си разваляте доброто настроение с конфликти, към които нямате отношение. През уикенда забравете за предварителните планове,  спонтанно  пътуване обещава романтична изненада!

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица обещава да бъде много успешна за решителни действия и изпълнение на сериозни планове. Настъпва звездният ви час! През тези дни може да се сбъдне всичко, за което някога сте молили Съдбата. Важно успехът да не ви главозамайва, така че не забравяйте хората, които винаги са ви подкрепяли. В спокойна обстановка през уикенда може да направите равносметка. Споделете радостта с любимите хора!

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.