Седмичен хороскоп от 22 септември до 28 септември 2014 г. – 1 част

0
495

Вашият седмичен хороскоп (от 22 септември до 28 септември 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица е подходяща за разкриване на творческия потенциал и реализиране на нови идеи. Въпреки всичко, не трябва да се забравя за рутинните дейности, които имат способността да се натрупват. Тези дни са подходящи да заминете някъде далеч. И може би това няма да е просто пътешествие, а среща с мечтите или романтично запознанство. Не бъдете прекалено взискателни, насладете на неочакваното!

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През тази седмица не се притеснявайте, ако не успеете да завършите делата си навреме. Имате възможност да направите промени в движение и резултатът ще бъде още по-добър. Преди да започнете нещо ново, първо обективно преценете текущите ангажименти. Постарайте се да не ограничавате свободата на хората, които обичате, уважавайте техния избор.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) През настоящата седмица е важно да се избере най-правилната стратегия. Където е нужно проявете активност, а в други случаи останете в сянка, или се задоволете с второстепенна роля. Звездите обещават успех във всичко, дори и в това, което ви е съвсем непознато. Доверете се на интуицията, но не забравяйте и здравия разум. У дома и стените помагат, обаче с приятели навън времето минава по-бързо и по-весело!

РАК (22 юни – 22 юли)  Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица не трябва да бъдете скептични. Ако си мислите, че новите начинания са твърде сложни и няма да имат желания резултат, с подобна нагласа трудно се постига успех. Заредете се с оптимизъм! Решавайте бързо и не се поддавайте на колебания. Може да очаквате издигане в професията или сериозен бонус. През уикенда близък човек вероятно ще ви поднесе приятна изненада.



ЛЪВ (23 юли – 22 август) През тази седмица всички поставени цели са постижими. Здравето, работоспособността и увереността в собствените сили, са наистина за завиждане. Проблемите, които преди изглеждаха неразрешими, сега отпадат един по един. Полезно е тези дни да си спомните и възстановите връзките със стари приятели и познати. Вие сте на ход и всички усилия ще бъдат оценени високо!

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица предлага разнообразие от събития, които могат значително да спомогнат за вашия професионален успех Бъдете внимателни при разпределянето на своето време и енергия, имате нужда от тях не само за работа. Не позволявайте на никого да обсебва вниманието ви. Важно е, интересите да не са в противоречие с тези на вашите партньори – потърсете работещия компромис.

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.