Значението на бенките спрямо разположението им

0
192

Вижте какво издават бенките за човека и бъдещето

Разположението на бенките по кожата не е случайно.

Още от древни времена бенките са били използвани за тълкуване на характера или знак на това, което ни е подготвило бъдещето спрямо местата, на които са разположени.

В средновековието хората, притежаващи повече бенки по тялото си са били сочени като близки на дявола и жените с бенки на видими места били изгаряни на клада като вещици.
През 18 век пък бенките били на мода и дамите си лепели изкуствени такива. Най-модерни били бенките по бузите и до нослето на дамите.

Вижте какво издават бенките за човека и бъдещето
Вижте какво издават бенките за човека и бъдещето

В зависимост от мястото, на което са разположени, бенките биха могли да донесат много информация.
Така например бенките на жената, които се намират в ъгъла на окото разкриват, че тя притежава изключително спокоен характер.
Бенката на дясната буза свидетелства, че притежателката й е страстна любовница, а на лявата, че винаги среща спънки по пътя към успеха.
Ако жената има бенка до устните, това е знак за весел нрав, а по нослето – гаранция за успех във всичко, с което се захване.
Докато бенките над устните издават кокетство, то тези под тях са признак за това, че дамата е непоправима любовчийка.Ако имате бенка на лявата си гърда разкрива, че сте човек на крайностите, а на лявата – великодушие, но и лекомислие.
Бенките разположени по бедрата вещаят много деца, а върху глезените – твърда и независима личност, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.