ТОП астролог разкрива защо хората изневеряват (+видео)

0
774

ТОП астролог засяга една много сериозна тема от човешкото битие – изневярата на хората. Има ли начин тя да бъде предотвратена?  Отговор дава Хули Леонис

Има причина хората да си изневеряват

Хули Леонис започна своите обяснения с това, че представителите от всеки един зодиакален знак могат да изневеряват. Това зависи от личностните качества, моралните устои и възпитанието.

Според астролога, зодиакалните знаци могат условно да бъдат разделени на 3 групи – често изневеряващи, не изневеряващи и особена група.

Верните знаци са фиксираните знаци – Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Те са верни, защото са ориентирани към сигурността и стабилността.За тях е важно да свикнат със своя партньор и ако той им дава нужната сигурност. Затова те много трудно биха направили някаква промяна.

Ако Телецът е подсигурен материално и емоционално, той няма и да помисли за изневяра. Телецът издържа на психически тормоз, но не и на физически.

astro-huly
Астрологът Хули Леонис обяснява защо хората изневеряват

Лъвът мрази изневярата. За него любовта е идеалистично състояние. Той иска постоянно да бъда със своя партньор, да доминира, да имат хармония.

Скорпионите също не обичат да изневеряват. Но той изпитва дълбоки страхове, че партньорът може да му изневери или да го изостави.

Ако един мъж е Скорпион, жените Дева, Стрелец и Козирог успяват да го овладеят и да го задържат само за себе си.

Водолеят също  търси стабилни взаимоотношения. Водолеите държат на приятелското отношение, което означава пълно приемане.

Водолеят би изневерил, ако почувства, че неговата свобода е застрашена.

Особената група знаци са кардиналните знаци Овен, Везни, Козирог и Рак, каза Хули Леонис.

Те държат на партньорството, брака и семейството. Ако се случи да изневерят,  значи нещо много сериозно се е случило между партньорите, което е пречупило нещо в тях.

Щом се е случила изневяра един път, значи краят на връзката е дошъл.

Знаците, които изневеряват най-често са променливите знаци – Близнаци, Стрелец, Риби, Дева.

Изневерите им са спонтанни и инфантилни. Те искат и търсят внимание.

Ако не желаете да слушате встъпителните думи на астролога Хули Леонис, с които започна разговора, преместете плъзгача от 03:24 минута, когато навлиза в темата за изневярата.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.