Ретрограден Меркурий влияе различно на всяка зодия (ЧАСТ 1)

1
390

Ретроградният Меркурий оказва различно влияние на всяка зодия. Научете повече, защото трябва да преминете през този период успешно

Ретрограден Меркурий означава движение в обратна посока от характерната (17 септември – 10 октомври).

Това е свързано с непредвидени ситуации, които могат да бъдат опасни.

Представителите на зодия Овен са изключително напористи, когато решат, че трябва да свършат някаква работа или да започнат ново начинание.

В периода на ретрограден Меркурий е важно да укротят своя марсов темперамент, да охладят страстите, за да изчакат този период да отмине, писаха в руските медии.



Това важи и за отношенията с техните близки.

Ако в семейството на зодия Телец приходите намалеят през периода на ретрограден Меркурий, не трябва да изпадате в депресия, а спокойно да изчакате този период да отшуми.

Всеки знае, че Телците обичат да разполагат с достатъчно много средства, за да се чувстват уютно в живота, но в ретрограден Меркурий не трябва да търсите нови източници на доходи, защото по-късно ще съжалявате.

zodii
Ретрограден Меркурий оказва негативно влияние върху всяка зодия

Представителите на зодия Близнаци обичат да пътуват и да флиртуват.

Ако сте планирали пътуване преди време, реализирайте го в периода на Меркурий в ретроград. Ако не сте, не правете планове за почивки и пътешествия, защото могат да се окажат проблемни.

Близнаците обичат да бъдат център на вниманието и да флиртуват. Внимавайте, защото можете да попаднете на злонамерени обожатели.

Зодия Рак са невероятно раними и чувствителни. Ако в този период някой ви обиди или нарани, не правете трагедии, защото човекът не е имал желание да ви причини неудобство, а е бил подвластен на различния Меркурий.

Представителите на  зодия Лъв са горди, доблестни и благородни.

В периода на Меркурий в ретроград не се доверявайте на околните, особено когато искат от вас застъпничество и ходатайство, защото може да имат скрити подмолни намерения и да ви навредят.

Девите са прецизни и педантични. В настоящия период на специален Меркурий вашите близки или подчинени може да се окажат разсеяни, не добре концентрирани и да допускат дори смешни грешки.

Не бързайте да им се карате, наказвате или уволнявате, защото след 10 октомври, когато Меркурий започне да се движи нормално, те ще възвърнат своята концентрация.

За останалите 6 зодии научете ТУК >>>.

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.