Любимият плод издава интимни желания

0
305

Разгадайте партньора си по любимия плод

Може да не ви се вярва, но по любимият плод могат да се разчетат интимните желания, които често партньорите не се осмеляват да изрекат на глас.

Ако искате да разберете какви са интимните желания на партньора ви и да сте подготвени за изненадите в леглото, научете кой е любимият му плод.
Ето и тайните, които разкрива любимият плод:

Ананас
Хората, обичащи този плод са пълни егоисти в леглото и се интересуват само от тяхното щастие. Не помръдват дори и пръста си, за да направят партньора щастлив.

Разгадайте партньора си по любимия плод
Разгадайте партньора си по любимия плод

Банан
Този плод е любим на романтичните натури, които ще превърнат времето под завивките в незабравимо изживяване.
Могат да посветят часове на любовната игра преди същинското физическо сливане, за да накарат партньора да тръпне в желание.



Грозде
Хората, които обожават грозде са склонни към експерименти. Няма да ви откажат, ако им предложите нещо нестандартно.

Праскови
Любими са на майсторите в областта на интимното удоволствие. Ако партньорът ви обича праскови, то значи може да ви достави наслада, за която дори не сте и подозирали и със сигурност ще я помните доста дълго.

Смокини
Тези хора са обсебени от темата за интимна близост и могат да обсъждат с часове какво са правили под завивките. Предпочитат да изкарват почивните дни затворени в спалнята заедно с партньора си.

Ябълки
Тези партньори няма да ви изненадат, но пък от вас зависи да подобрите уменията им.

Диня
За тези хора интимните преживявания са едно от най-големите удоволствия в живота им. Могат да бъдат изключително чувствени и романтични или по-груби в зависимост от предпочитанията на отсрещната страна.

Череши
Хората, обичащи череши поставят флирта пред интимните изживявания. Очакванията ви за невероятни умения в спалнята могат да се разминат много с действителността, пише ezine.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.