На стара детска фотография се появи призрак на друго дете (+фото)

0
603

На новите дигитални снимки е далеч по-възможно да се появят мистериозни обекти, дори и призрак, много по-интересно е показващото на старите детски снимки

Призрак на дете се появи на стара детска снимка

Призраците са били обект на изучаване още преди векове. Тяхната мистериозна поява на кадри, правени по случай някакво лично и публично събитие, е предизвиквала шок и страх сред хората.

Не веднъж сме чували как се прави снимка на гробището, а когато снимката бива проявена се появява изображението на мистериозна безплътна фигура на призрак фантом, пише esoreiter.ru.

Подобна е историята на 35-годишната американка Анастасия Питърс. Наскоро тя решила да прегледа своите бебешки и детски снимки. Тя буквално изпаднала в ужас, когато на един от фотосите  видяла друго момиченце как наднича в стаята, която била детската й стая в старата къща на нейните родители.

Анастасия споделя, че била едва на четири годинки, когато баща й взел фотоапарата и снимал дъщеричката си в стаята. Сега съм в шок, разкрива 35-годишната жена, когато виждам как друго дете наднича на вратата на стаята ми.



Младата жена допълва, че тя никога не е имала сестри, както и че никога приятелките й не оставяли да нощуват в къщата на родителите й.

Това дете – призрак й е напълно непознато, а то сякаш изглежда, че живее в старата сграда. То е облечено в нощница и държи плюшено мече в ръцете си. Това е най-странното откритие в живота ми, разказва Анастасия.

Когато Питърс открива неочакваната компания, която е имала на снимката, тя решава да покаже фотографията на своите родители.

Те също били изключително изненадани да видят на снимката второто момиченце.

Пенсионерите заявили, че те също не са виждали това дете. В този момент майката на Анастасия споделила, че понякога усещала мистериозно присъствие в старата си къща. Тя никога до този момент не е повдигала темата, тъй като се страхувала да не изглежда глупаво в очите на съпруга или дъщеря си.

А вие сами можете да прецените дали на снимката се вижда призрак или това е поредната манипулация на фотографи.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.