Направете си вкусни Калиткови торбички! (скоростна рецепта – хит на кулинарите в нета)

0
738

Калиткова торбичка – с тази наистина интересна и хитра рецепта, ще шашнете всички в семейството си и ще се представите отлично пред гостите

Днешната ни рецепта звучи доста интересно като име – Калиткови торбички. Уверяваме ви обаче, че вкусът им е сто пъти по-невероятен от името и ще се влюбите в него завинаги.

Още отсега знаем каква ще е реакцията на най-важните членове в семейството ви – децата. Малките буквално ще запищят от радост, когато я опитат и едва ли ще успеете да я опазите от тях. Хубавато е, че Калитковите торбички се правят наистина скоростно и за нула време може да спретнете поне дузина такива вкусотии.

Калиткова торбичка
Калиткова торбичка – една от най-бързите домашни вкусотии, в която семейството ще се влюби от първа хапка

Рецептата е лесна, простичка, но едновременно с това готовото ястие изглежда като поднесено в елитен ресторант, което винаги смайва гостите.

За една Калиткова торбичка са ни нужни една по-голяма солена палачинка, супена лъжица майонеза, около 30 грама пушен колбас, половин кисела краставичка, половин сварено яйце, малко пушено или топено сирене, щипка черен пипер и съвсем малко солчица.



Първо разбъркайте майонезата с нарязаните на ситно краставичка, сварено яйце, колбас и сирене, след което ги овкусете с черния пипер и солта. Поставете плънката върху палачинката, а после съберете краищата й и ги завържете като торбичка с помощта на стрък пресен лук или с каквото друго ви се стори подходящо.

Поставете Калитковата торбичка в чиния, заедно с поне още една или максимум две такива торбички и декорирайте отстрани по свое желание. Много подходящо е това ястие заедно с пъстри свежи зеленчуци, но бихте могли да добавите към него наистина всичко – каквото ви душа иска.

Тези чудни Калиткови торбички стават наистина за отрицателно време, но са толкова вкусни и същевременно атрактивно изглеждащи, че моментално ще пленят гостите ви и дори най-претенциозните от тях.

Желаем на всички добър апетит и ще се видим отново за следващата вкусна рецепта за нашата скромна трапеза.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.