СКАНДАЛ! Кубрат Пулев-Кобрата СКОЧИ на Григор Димитров! (Снимки)

Ужасен скандал! Кобрата скочи на тенисиста Григор Димитров и на журналисти!

Най-новият скандал, който разтърсва медиите е свързан с Топ тенисиста на България, Григор Димитров! В него е замесен и нашият Топ боксьор, Кубрат Пулев-Кобрата, както и още родни звездни спортисти. Ето каква е причината за тези сблъсъци. Целия скандал се заформи от една снимка, която публикува  Гришо и отказа му да се състезава за България в решителните мачове за Купа Дейвис, където българите загубиха. Димитров отказал, като се извинил, че има неотложни ангажименти. Всичко е щяло да се размине мирно и тихо, ако Григор не беше публикувал снимка, на която се забавлява точно по времето, когато нашите българи са губели в Купа Дейвис. Тази постъпка на Григор Димитров отвори Кутията на Пандора и върху него се изсипа яростното недоволство на родните ни спортни величия и не само. Първа, още вчера изрази възмущението си в социалната мрежа, председателката на федерацията по Художествена гимнастика, Илиана Раева. Тя така подпретна Гришо, че го заля с купища упреци: „Много съм разочарована от Григор Димитров„; „Нямаш право, каквито и оправдания да имаш!“; „Не може да се откажеш да се състезаваш за Родината си“. Днес на Гришо скочи и Кубрат Пулев-Кобрата и то в национален ефир, от екрана на Би Ти Ви! По повод  старта на новия проект на двамата братя, „Академия Пулеви“ и сумата от 1 милион, която са инвестирали в нова Спортна зала, на живо по време на репортажа Кобрата изригнал: “ Той се срамува от България, а вие журналистите му правехте поклони до земята“; „Забелязах още от години, че Григор страни от България, но си мълчах“; „Сега истината излезе наяве – Срам го е от България“. Ето по този начин боксьорът изрази своето възмущение.

Припомняме ви, че Кубрат Пулев е голям родолюбец и преди време, той отказа 5 милиона евро в брой, за да се боксира за Германия и да се откаже от България! Талантът на Григор Димитров е голям и неоспорим. И всички го обичаме. Оставяме на вас да прецените за себе си какво е правилно. Ще завършим с тези думи на Илияна Раева, отправени  към Гришо: “ Победи и загуби – много! Родината – една!“

Вероятно Григор Димитров вече си е взел поука, защото въпросната снимката вече е изтрита от неговата официална страница във Фейсбук.

Това е снимката, на която Григор се забавлява, вместо да се състезава за България!
Това е снимката, на която Григор се забавлява, вместо да се състезава за България!

 



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.