Браво! Този млад българин изтръгна майка и малко дете от побеснели цигани

0
381

Млада майка и малкото й дете са нападнати от побеснели цигани – жената викала за помощ, а детето пищяло от ужас. Този млад българин ги спаси от гибел!

Станислав Тенев е на 20 години и е от Бургас.

Член е на НПО „Съюз на българските командоси в Бургас”, оповестиха от Флагман.

Драмата се разиграла в ж.к. „Изгрев“.

Когато чул писъците и виковете, Станислав бързо се притекъл на помощ.



Съжалява, че е бил сам и не е имало кой да догони и да залови побеснелите злосторници, които изплашили до смърт жената и нейното момиченце.

Въпреки това, командосът Станислав е изключително доволен, че успял да свърши полезна работа и не търси никаква слава за своята благородна постъпка.

komandos
20-годишният командос Станислав изтръгна майка и дете от разярени цигани

Йорданка Лазаринова – командир на отряда в Бургас към  „Съюза на българските командоси“ заяви, че се гордее с делата на Станислав Тенев и на неговия приятел Диян Димов.

„Съюзът на българските командоси“ е основан през 2002 г.

В него членуват обучени хора – настоящи и бивши служители на МВР или на Отбраната.

В редиците има и цивилни граждани, които преминават специално обучение, за да станат командоси. Обучението се извършва в София в Международна академия  „Командос”.

В Бургас има 50 човека, които съдействат на полицията и помагат на гражданите в различни кризисни ситуации като тази, която завърши с щастлив край, благодарение на Станислав.

Командосите имат право да арестуват престъпници и да ги задържат на място, докато пристигне патрул на МВР, за да ги отведе в управлението за разпит и последващи действия.

Тук е моментът да призовем всички млади,  здрави и физически издържливи българи, а и българки, които имат силно развито чувство за справедливост и хуманност, да станат членове на тази организация, за да помагат на хората в беда.

Повече информация можете да получите от активния линк на Международна академия „Командос“ ТУК>>>.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.