Научете каква карма носи денят от седмицата, в който сте родени (I част)

0
401

Вижте какво бъдеще ви чертае рожденият ден

Денят от седмицата, в който сте родени е натоварен с определена карма.

Още от древни времена хората вярвали, че денят на раждане определя вашата карма. Хората винаги са се интересували от посланията, които им праща рожденият ден или дата. Всеки ден е натоварен със своя карма, зад която се крие загадката за всичко, което ни се случва.

Научете каква е вашата карма според деня на раждането ви:

Понеделник
Това е един от най-хубавите дни, в които човек може да се появи на бял свят. Хората родени в първия ден от седмицата имат добър живот и са изпълнени с обич. Красотата им не остава незабелязана, а от очите им сякаш струи светлина.



Вижте какво бъдеще ви чертае рожденият ден
Вижте какво бъдеще ви чертае рожденият ден

Вторник
Този ден се смята като един от най-лошите дни за раждане. Хората, които са се появили на този ден се превръщат в ненадминати скандалджии, но пък за сметка на това са дарени с дълъг живот и охолство.
Опасността, която крие този ден е големият риск от нещастия. От древни времена още се твърди, че този ден има зъл час, но никой не може да го определи със сигурност.
Твърди се, че злата орисия преследва до края на живота хората, родени в този час.
Неслучайно вторникът преди Великден е наричан „черен вторник”.

Сряда
Хората, появили се на бял свят на този ден ще имат дълъг живот. При все, че няма да се къпят в богатство, няма да им липсват верни приятели, което е най-голямото богатство.
В някои райони на България се избягва зачеването на нов живот в този ден, тъй като се вярва, че детето ще се роди с недъзи. Освен това на него не трябва да се работи, за да не изгорят децата в къщата. За най-страшна се сочи русалската сряда, тъй като според вярванията хората родени в този ден ще бъдат без късмет през целия си живот, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.