Научете каква карма носи денят от седмицата, в който сте родени (II част)

0
274

Денят на раждане е много важен

Още от дълбока древност хората са считали, че това, което определя живота им е имено кармата.

Оказва се, че до голяма степен нашата карма се определя от деня, в който сме се появили на бял свят.
Това е и една от причините поради която хората и днес не престават да се интересуват от своята карма.

Ето каква е тя според деня на раждане:

Четвъртък
Този ден е смятан колкото за добър, толкова и за лош. Смята се, че човекът, появил се на бял свят в този ден ще бъде красив. Тези хора обикновено са със светло лице. Лошата страна на този ден е, че хората се превръщат във вечни скитници и не пускат никъде корени. Най-лошо е човек да се роди в четвъртък през първата седмица на Великден, който е наречен Въртоглав четвъртък.



Денят на раждане е много важен
Денят на раждане е много важен

Петък
Появилите се на бял свят в петък жънат непрестанни успехи в живота. Освен, че ще живеят дълго, те ще се къпят в богатство. Винаги обаче ще има нещо, което ще им липсва. Т.нар. черни петъци са 20 на брой в една календарна година. В тези дни жените не трябва да работят, за да не предизвикат бедите. В някои области на страната вярват, че денят е добър за нови начинания.

Събота
Според народните поверия човекът роден в събота ще притежава гадателски способности и ще може да наднича през вратата на световете. Децата родени в събота се смятат за дар от Бога и се предполага, че ще носят щастие на всички наоколо. Злите сили се страхуват от тези хора и бягат на далече.

Неделя
Родените в неделя са щастливи хора. Те успяват да постигат всичко в живота, без да полагат особени усилия. Обичат истината и ненавиждат лъжата, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.