Звездна карта доказва случай с извънземни?

0
401

Звездна карта, нарисувана след отвличане от извънземни преди над половин век, изненадващо се оказа реална, след като учен успя да разпознае реално съществуваща звезда на нея

Става дума за случая с Бети и Барни Хил от американския щат Ню Хампшър, които на 19 септември 1961 година са похитени от извънземни същества, докато пътуват с автомобила си. Първоначално двамата съпрузи не си спомнят нищо от инцидента, но са подложени на хипноза и постепенно успяват да възстановят събитията в паметта си.

Впоследствие Бети рисува под хипноза карта на звездното небе, което вижда заедно със съпруга си, докато са в летателния апарат на похителите си, но първоначално нито един учен не се отнася сериозно към картата й, тъй като се твърди, че изобразените на нея звезди не съществуват в действителност.

Над половин век след тези мистериозни събития, превърнали Бети и Барни в световни знаменитости, ученият Дейвид Сондър неочаквано заявява, че на картата е изобразена звездата Зета Ретикули, а самата карта е огледален образ на звездна структура във Вселената.

извънземни
Похитената от извънземни Бети Хил рисува звездна карта



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.