ЗАРАЗИХА жена с ЛАРВИ на муха в очите, носа и ушите! (Снимки)

0
1018

Предупреждаваме, че снимките не заразената с ларви на муха жена предизвикват отвращение!

Липсата на хигиена в болниците, където се обгрижват пациентите, все по-често предизвиква най-различни ужасни последствия! Историята, за заразената с ларви на муха жена, която ще ви кажем днес е точно такава.

Канадска, след като прекарала няколко дни в болница, прибирайки се в къщи, започнала да има особени усещания, които преминали в болка и странни малки неща, които се загнездили в очите, носа и ушите на пострадалата. Те започнали да растат и се наложило да да посети паразитолог. Той открил нещо като ларви на мухи вътре в ушите, очите и носа на горката жена. Невероятно, но броят на ларвите на мухата, които са били намерени вътре е 120.

Все още не е определена точната причина, поради която може да се случи нещо подобно, но според някои предположения ужасната зараза вероятно е била поради липса на хигиена вътре в болницата, където е била приета в жената за операция на катаракта на очите. Вероятно машината, с която е извършена интервенцията не е била дезинфекцирана добре.

Това е окото на канадката, заразена с ларви от муха.
Това е окото на канадката, заразена с ларви от муха.

Канадски вестник заяви, че в дните, когато жената е била в тази болница, в очното отделение са били забелязани особен вид едри мухи. Вероятно ларвите, с които е заразена потърпевшата са принадлежали точно на тези мухи, макар от персонала да твърдят, че са държали прозорците винаги затворени.



Фактът, че в много болнични заведения не се спазва необходимата хигиена не е нещо ново, но напоследък ужасните случай като този от днешната история стават все по-чести. Това, че снимките бяха направени публични стана причина отново да се заговори за засилване на контрола върху хигиената в здравните заведения.

Ухото на пострадалата, заразено с ларви на муха.
Ухото на пострадалата, заразено с ларви на муха.

Изображенията на органите, на жената заразена с ларви на муха, са много силни и по тази причина е възможно да предизвикат голямо чувство на отвращение у всеки, който гледа, заради което молим да бъдем извинени. Със сигурност никой от вас никога няма да открие себе си в същата ситуация, в която се е озовала  тази дама. Можем само да се надяваме, че след този случай съответните органи ще увеличат контрола относно хигиената в болниците и частните клиники.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.