Историята на тази дама ще Ви разтърси! (Снимки)

Ще ви разкажем в тази статия за нейната история

Поредната уникална медицинска загадка е жената с най-големите ръце. Тя е на 59 години, от които цели 50 е живяла в много болезнено състояние и страдание, причинено от рядък здравословен проблем на ръцете. От  около 9-годишно дете, започва да страда от много рядко заболяване, което предизвика огромно и постоянно подуване на ръцете свързано с много силни болки. След появата на този проблем, животът на жената се превърнал в истински кошмар. Болезнени и почти невъзможни станали дори най-обикновени действия, като например да си среше косата.

„Ръцете ми са много тежки и болезнени, поради което е трудно да правя дори най-малкото движение. Не мога да се среша сама“; „Дори, за да се облека с помощта на друг човек пак преминавам през цяло мъчение“, жалва се тя.

Това е дамата с най-големите ръце в света.
Това е дамата с най-големите ръце в света.

Тя споделя, че е потърсила помощ при много лекари, но заключението на всички било , че единственият начин да се отърве от този проблем е да ампутират и двете й ръце. Но дамата е категорична, че няма никакво намерение да го направи. Тя се срамува от своята недъг, който освен много болезнен е и доста нелицеприятен. Поради тази причина тя е прекарала първите 20 години от живота си затворена в собствената си къща.

Заради срамът от своя недъг, жената не е излизала от къщата си до 20-годишна възраст.
Заради срамът от своя недъг, жената не е излизала от къщата си до 20-годишна възраст.

След 20-годишната си възраст обаче, тя започва да излиза навън по принуда, защото се налага да помага на възрастните си родители, които имали семеен бизнес, сергия за хранителни стоки, която тя управлява и до днес. До момента жената с най-големите ръце продължава да живее със силните болки и неудобство, причинени от нейния все още неразрешен здравословен проблем.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.