Зейна ГИГАНТСКА ДУПКА в Сибир! (Снимки и Видео)

Това ли е дупката към Ада? Няма отговор на въпроса: Кой продължава да рови гигантски дупки към Ада, в Сибир. Населението е в паника!

Гигантска  дупка  за пореден път зейна в Сибир. Огромната земна паст е с размер 262 метра и хвърли в ужас местното население! Кратерът е с неизвестен произход. Ето някои от хипотезите на руските учени и експерти, за това какво вероятно е причинило огромната дупка. За пореден път, сега на полуостров Ямал в  Западен Сибир се появи гигантски кратер с диаметър от 262 метра и с неопределена, но много голяма дълбочина. Това е ужасяваща гледка, която спира дъха на всеки, който го  види. Гигантския кратер е бил открит от пилотите на голяма петролна компания, която работи в Сибир. Те са летели над въпросната площ, когато забелязали гигантска дупка в точка, където до скоро е нямало нищо. Експертите твърдят, че размерът на дупката е сравним с размера, който се получава при  експлозията на една малка атомна бомба. Дълбочината й не може да се измери, но трябва да е много голяма. Друга странна подробност в описанието е, че ръбовете на гърлото на дупката са съвършено гладки. За щастие, отворилата се земна паст се намира в безлюден район, далеч от жилищни или обществени центрове. Учените предполагат, че отварянето на дупката е  предизвикано от метеорит.

Специалистите - езотерици, наричат огромните дупки в Сбир "Портали към Ада".
Специалистите – езотерици, наричат огромните дупки в Сибир: „Портали към Ада“.

На пръв поглед формата и състоянието на растителността около нея подсказват, че има вероятност да е от паднал метеорит. Истината обаче е, че около нея има все още много странни и загадъчни неизвестни, върху които трябва да се извършва подробно разследване, за да се установят истинските причини за случилото се.

Това е гърлото на дупката, което е идеално гладко и показва, че земята е потънала в земята.
Това е гърлото на дупката, което е идеално гладко и показва, че земята е потънала в земята.

Възможно е тя да е била причинена  и от експлозия на газ метан под повърхността на земята. Друга загадка е, че видът и особеностите на отвора  показват, че земята е потънала в земята. За съжаление дори и хипотезата „падане на метеорит“ е много неясна и почти невъзможна, защото няма следи от небесно тяло . Напомняме, че това не е първата зейнала земна паст в Сибир. От известно време случаите с такива огромни и бездънни дупки в тази област доста зачестиха. Учените все още не могат да открият истинската причина за това зловещо явление. Все повече изследователи свързват гигантските дупки със сили от отвъдното и ги наричат „Портали към Ада“. Разследването продължава.

 



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.