Истината за Луна шокира всички! (Още за странностите й)

0
356

Луна къта интересно минало

Една от най-шеметните участнички във ВИП Брадър Луна била дива тийнейджърка. Тя е изключена от математическата гимназия в родния Шумен, заради своя песен, в която казва къде пушат със съученичките си. Отива в София на прослушване и на 15 г. тръгва с оркестъра. Заминава да пее в Швейцария в сръбски ресторант и затова иска да я имат за певица, а не само за фолк дива.

След като се прибира, Луна  навлиза в чалга индустрията. Знакови й са няколко песни, сред които хитовото парче „Бягайте, крачета”.В публичното пространство се завъртя клюката, че е туркиня. Въпреки че обича да се пече без дрехи. Тя категорично отхвърля слуха. Твърди, че баща й е „виновен” за името Луна. Според чалга динозавърката то й носи много късмет. Тя е една от най-пострадалите от фалита на КТБ. Там, заедно с турското й гадже на солидна възраст са кътали около 116 милиона, които певицата трябва да погребе.

Луна непрекъснато взривява с чудатости
Луна непрекъснато взривява с чудатости

Затова и влиза в шоуто, срещу петдесет бона хонорар.В Къщата на ВИП Брадър Луна категорично отказва да върши домакинска работа. Но сяда на масата, заедно с останалите. Заради изцепките и капризите си остава сама, с единствен приятел Джорджано. Интернет сензацията също скоро я отхвърля, защото иска да го превърне в роб. Дори не иска да й помогне за кариерата му с думите „имам много фенове и съм известен сега, а не в миналото“.



Незабравена от всички се уединява на втория етаж. Луна така вбесява звездните си съквартиранти, че те й сипват слабително във виното. Но след заплахата да я изолират напълно, тя се включва в къщната работа.Според приятел поп фолк дивата е добър и земен човек, а се държи вътре така, защото не понася двуличието. Но е предложена за изгонването от всички звезди, само Гъмов не гласува против Луна.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.