Тази диета е за бързо отслабване – сваляте 3 кг за 4 дни (но трябва да я спазвате точно)

0
1667

Диетата, която ви предлагаме, се спазва само, когато ви се налага да свалите бързо някой и друг килограм

Тази диета я научихме от най-добрите източници – дамите по интернет форумите, които дават невероятни коментари и отзиви за ефективността й.

Важно е да знаем обаче, че за да имаме ефект и наистина да отслабнем с 3 килограма през тези 4 дни, то трябва да спазваме указанията наистина точно, без никакви отклонения.

диета
С тази диета ще свалите 3 килограма, но после не забравяйте захранването и забранените временно поне храни

Диетата е на базата на прием на въглехидрати, но по правилата на разделното хранене, затова резултатите от нея са гарантирани

При тази диета за бързо отслабване трябва да запомните, че са позволени точно определени храни. Тя се прави четири дни, като всичко, което не е в списъка с позволените продукти, не се консумира – дори и хапка.



По време на тази диета се яде само и единствено варен ориз, варени картофи (и двете без никакви, ама никакви подправки), банани, солети и обикновени бисквити.

Пият се отделно много чайове, без захар или други подсладители, много вода, а кафето също е позволено, но черно и без подсладител или сметана.

Количеството на храните не е строго определено, но е добре да се ориентирате долу-горе към следната схема.

На закуска например е добре да се изяждат два банана плюс едно черно кафе. Втората закуска може да включва едно малко пакетче солети – без кристалчета сол по тях, заедно с чай без захар.

За обед отново имаме два банана, чаша чай и 3-4 обикновени бисквити. Следобед ако огладнеем, може да изядем още 2-3 обикновени бисквити с чаша чай. А вечерята се състои от два сварени средно големи картофа, една супена лъжица ориз, който също сваряваме, един банан и много чай.

Пак уточняваме, че картофите и ориза трябва да се хопват само сварени и то без никакви подправки като олио, зехтин, сол и прочие. Разбира се, това меню е само примерно и може да си съставите свое в зависимост от предпочитанията ви към тези позволени храни.

Запомнете, че след края на въпросните 4 дни, вие ще сте свалили близо 3-4 килограма от теглото си и няма да имате йо-йо ефект. За да се застраховате изцяло от него обаче, в никакъв случай не бива веднага след това да преминавате към ядене на сладко, пържено или хляб.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.