Хороскоп за вторник (29.09.2015г.) Всички зодии. Част 1

Ето за какво ви съветва и предупреждава вашият Хороскоп за днес (29.09.2015г.). Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева.

Съветите и прогнозите, които ви дава нашият ежедневен хороскоп са на базата на актуалното движение на планетите и това ги прави много точни. Вашият хороскоп е направен по отношение на любов, работа, икономическа ситуация, приятелства и взаимоотношения с хората близо до вас и средата, в която живеете. 

Овен

Нуждаете се от почивка. Днес ще получите внимание и комплименти от много хора. Не наранявайте никого с думи. Постарайте се да запазите добрите си отношения с човек от зодия Близнаци, който ще ви предизвика. Денят ви дава възможност за повратна точка в живота, за да промените нещо, заради което сте били доста критикувани или за което съжалявате. Ако имате различия с роднини, приятели или колеги, отдалечете се за малко от тях и  дайте „малка почивка“ на вашите взаимоотношения.

Телец



Предстои ви да научите важна новина в любовта. Някои двойки ще изживеят вълшебни мигове. Това за вас е ден на неочаквани обрати. Не обръщайте внимание на клюки. Днес приятел в нужда може да поиска нещо от вас, не му отказвайте, защото той наистина има трудности. Някой от миналото ви се готви да се появи отново във вашия живот. Възможно е да имате проблеми от емоционално естество.

Близнаци

Венера е на ваша страна в днешния ви хороскоп и ако силно мислите за някой, когото обичате, напълно е възможно  да го срещнете. Не обръщайте глава  поради страх от любовта. Ще откриете важна тайна, която ще ви направи щастливи. Това е плодотворен ден за вас.

Рак

Днес определено ще се чувствате нервни. Опитайте се да не се карате с никой. Този ден не е от най-добрите за вас, но проявете търпение и не се обезкуражавайте. Изчакайте с вземането на важни решения.

Лъв

Луната ще ви повлияе романтично и мечтателно. Но не и в отношенията с партньора ви. Той ще изглежда глух за всяка ваша нужда. Но не се притеснявайте, това е временно. Денят ще бъде предизвикателство за вашето търпение. Най-добре го прекарайте сам или с верен приятел. Пригответе са за някаква промяна или промяна на ваш навик.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Дева

Според днешния ви хороскоп, най-после небето е благоприятно към вас. Възползвайте се да изберете най-добрите стратегии, за да получите това, което искате в личен план и в работата си. Внимавайте какво вършите, защото скоро това може да се обърне срещу вас. Ще получите съобщение от човек, който ви носи в мислите си и ви обича. Малко ревност от колеги и приятели. Бъдете внимателни, защото може да разрушите дълго градени отношения.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.