Хороскоп за вторник (29.09.2015г.) Всички зодии. Част 2

Ето за какво ви съветва и ви предупреждава вашият Хороскоп за днес (29.09.2015г.). Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби.

Следвайте нашият дневен хороскоп и той ще ви помогне да се справяте със ситуациите и предизвикателствата, които срещате всеки ден.

Везни

Днес имате добри перспективи, за да предизвикате отново интереса на харесвани от вас хора. Защото ще се чувствате във форма и ще можете отново да блеснете. Ако в този ден помогнете на чоеак в нужда, ще заслужите много радости в бъдеще.

Скорпион



Някаква любов узрява. Внимавайте, защото нелепа ситуация може да ескалира и да ви направи на глупак. Предстои ви урок по толерантност. Ще ви се наложи да осъзнаете, че ако искате толерантност, ще трябва и вие да проявявате същата към другите. Не показвайте ревност, защото днес вашият партньор ще направи всичко, за да ви провокира.

Стрелец

Ще срещнете човек, който не сте виждали с години. Възможност да помогнете на някой, който ви е подал ръка в миналото. Телефонно обаждане може да ви развесели. Вашият дневен хороскоп предсказва, че има вероятност да получите подарък от човек, който ви обича. Шанс за събиране след някаква раздяла (любовна или приятелска). Проявете търпение към приятел, който има някакви проблеми.

Козирог

Днес не отговаряйте на провокации и не мислете за отмъщения. Възходи и падения в настроението. Не позволявайте на съмнението и недоверието да съсипят отношенията ви с важни за вас хора. Днес може внезапно да се сбъдне мечтаната от вас любов или желана работа.

Водолей

Възможно е да получите телефонно обаждане или съобщение погрешка. Оставете пътищата на миналото и се опитайте да гледате напред, забравяйки всичко. Време е да пренаредите живота си. За тези, които имат любовни разочарования е възможно да получат добри новини. Вероятност за проблеми в работата. Не се предоверявайте на колеги.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Риби

Много хубав ден за вас, но и изпълнен с много ангажименти. Според вашият дневен хороскоп е възможно да имате интересни новини свързани с любовта. Скрити ситуации ще излязат наяве. Има някой, който ви завижда, но не се безпокойте, защото ще страда той.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.