Взривяващо разкритие за Преслава: Ето защо се държи като девица!

0
723

Преслава продължава да се държи като девица във ВИП Брадър, макар да не е

Една от най-желаните жени доказа, че умее да мимикрира. Топ певицата на „Пайнер” Преслава е доказана флиртаджийка, но се прави на света вода ненапита.

Такава я накарали да се представи в Къщата нейните хора от екипа, за да привлече вниманието на зрителите. След като „разберат”, че тя е земно момиче, без големи претенции да стане любимка на народа, шушукат от кухнята на ВИП Брадър.

Фолк фурията правела мили очи и на Кичка Бодурова. Добричлийката треперела от естрадната легенда, заради острия й език и сприхавия характер, за да не й спретне подмолни номера.Тя не искала да се конфронтира и с ритонеца Здравко, заради избухливият му и чепат нрав. Затова и „почти са разплака“, когато в импровизираното шоу на Иво Танев казаха, че тя е по-известна от тях.

Истината за Преслава и Пламен Богданов стана ясна
Истината за Преслава и Пламен Богданов стана ясна

Защото единствена от ВИП-квартирантите имала привилегията да излиза от Къщата, когато има участия. Така знаела какво се случва навън и какви са нагласите на хората. Преслава измами и за футболиста Пламен Богданов. Двамата все пак са имали връзка, макар и краткотрайна, твърдят от обкръжението на гласовитката.



Запознали се в столична дискотека, Преси хвърлила око на мускулестото момче и вечерта продължила в тузарския й апартамент в „Бояна”. Певицата обаче не дала заявка, че заигравката ще продължи, но фитнес инструктора не успял да забрави изпепеляващата Преслава. След като влезли в шоуто, тя му забранила да говори за аферата им, но „плямпалото” се похвали пред съквартирантите си, без да споменава име.

Фолк примадоната дори поиска детектор на лъжата, за да е лъжата пълна. Преслава мачкала чаршафите и с ММА боецът Деян Топалски, но заради високия си интелект и новото си гадже, той си стиска езика, но не може да озапти това в гащите си, когато е край хубавицата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.