Безотказни методи за разваляне на магия

1
949

Убедете се сами в ефикасността им

Един от безотказните методи за разваляне на магия е с продукт, който може да бъде намерен във всяка една кухня – солта.

Морската сол е едно от най-древните и изпитани средства за разваляне на магия. Ритуалът по разваляне на магия трябва да бъде изпълнен във времето, в което луната започва да намалява.

Купете пакет морска сол, макар че всеки има от този продукт у дома, отворете го и изсипете шепа от него върху тиган, за да се загрее леко като през това време прочетете един път молитвата „Отче наш”.

През това време солта вече се е загряла и е време да изречете следните думи: „Свещена сол, вземи магията от мен и я предай на водата”. След това изсипете солта от тигана в плоска чиния и я поставете пред себе си.



Убедете се сами в ефикасността им
Убедете се сами в ефикасността им

Този ритуал трябва да се повтаря в продължение на седем дни по едно и също време. не е необходимо всеки ден да купувате нов пакет сол, можете да използвате спокойно пакетът, който купихте за целта.
На осмия ден изсипете солта в река.

За разваляне на магия можете да използвате и кандило, което не е било използвано преди.
Налейте олио в кандилото, запалете фитила и изречете един път молитвата „Отче наш”, след което изречете думите: „Нека животът ми се озари така, както гори пламъкът”. Поддържайте огънят на кандилото седем дни (без да изгасва). Ако поради някаква причина огънят изгасне, е необходимо да започнете ритуала отново, пише sanovnik.bg.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.