Хороскоп за сряда (30.09.2015г.) Всички зодии. Част 1

Ето съветите и предупрежденията, които ви отправя вашият Хороскоп за Днес (30.09.2015г.). Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева.

Овен

Най-важният съвет на вашия Хороскоп за деня: Не разчитайте на несериозни хора. Ако около вас има такива хора, с които все нещо ви липсва в общуването се замислете дали изобщо да продължавате да контактувате с тях. Небето ви отваря нов път, за да разрешите някои ваши проблеми. Ще имате малки противоречия с някого. Днес  планетите ви поощряват и ще чуете много хубави новини, особено родените в сряда. Бъдете особено предпазливи във всичко, което правите днес. Възможно е да се нараните.

Телец

Любовен ден за вас! Днес е ден за разплитане на сложни ситуации в любовта. Имайте предвид, че в най-скоро време ще ви залее изобилие от любов! Дори да не го очаквате, тази любов вече е узряла и днес ще ви даде първите си знаци. За родените в понеделник и четвъртък, възможност за подобряване на финансовото положение. За някои от вас това ще бъде един паметен ден – за едни в работата, за други в любовта. Задават се големи положителни промени в любовта и вашите финанси. Възможна е появата на стара любов или обожател/ка – чужденец/ка. За сега обаче, внимавайте да не влезете в преразход. Има вероятност да ви глобят.



Близнаци

Днес планетите ще намалят силата на своето влияние за вас и вие ще се чувствате доста изморени. Настроението ви ще бъде по-скоро минорно и с усещане, че хората около вас не ви разбират. Ще имате чувство за някакво вътрешно безпокойство особено в следобедните часове. Завистлив човек ще се опита да ви провокира. Вие избегнете всякаква конфронтация с търпение и усмивка. Добри перспективи за подобряване на отношенията с вашия партньор.

Рак

Ако имате финансови затруднения, днес е благоприятен ден да поискате заем. Склонни сте да идеализирате хора и събития. Подходящо време е да се замислите над отношенията си със своите приятели и да се разделите с някои от тях. Сложете настрана гордостта си и най-после изяснете разногласията с вашият партньор или добър приятел – бъдете по-смирени! Според днешния ви Хороскоп, денят е много благоприятен за тези от вас, които търсят нова работа.

Лъв

Днес трябва за започнете да въвеждате ред и чистота в живота си. Не можете да продължавате така!Обърнете страницата! Има вероятност да изгубите нещо, за което сте особено загрижен. Положителни промени в любовта. Ще срещнете своята сродна душа. Ако сте в двойка, връзката ви за известно време ще стане по силна. Очаква ви някаква изненада.  Все още сте в недобър финансов период.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Дева

Днешния ви Хороскоп показва добри перспективи и възможности да си възвърне доверието и уважението на онези, които се дистанцират от вас. Опитайте се да намерите слабото място на всеки от тях. Ваше добро дело, което сте направили в миналото ще бъде възнаградено днес. погрешен съвет може да ви нарани за дълго време. Пари, добри отношения в семейството, радост и добро настроение ще съпътстват деня ви.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.