Хороскоп за Сряда (30.09.2015г.) Всички зодии. Част 2

Ето съветите и предупрежденията, които ви отправя вашият Хороскоп за Днес (30.09.2015г.). Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби.

Съветите в нашият Дневен Хороскоп са въз основа на движението и благоприятното разположение на планетите. Изготвя се от най-добрите италиански астролози.

Везни

За търсещите работа, днес ще бъде един от най-благоприятните дни за това. Ако партньорът ви има нужда от внимание – не му го спестявайте! Не прекалявайте с меланхоличните спомени, за това какво е било. Бъдете активни и се опитайте с малко усилия да постигнете много и добри резултати. Родените във вторник и четвъртък, днес имат отлична възможност да жънат плодовете от някакво дълго чакане.

Скорпион



Не потъвайте в разочарованието. Все пак това е само преходен период. Днес ще се разправяте  и ще поставите „на мястото му“, човек който наистина не искате в живота си. Макар, че би било по-добре да действате по-спокойно и внимателно, защото това би могло да разруши вашето спокойствие да дълъг период. При вас това е ден на затишие преди буря, затова се опитайте за релаксирате възможно най-много. Накрая все пак ще намерите ключа за разрешаването на вашия проблем, но ще мине време. Загърбете ваш стар приятел, който има навика непрекъснато да наднича в живота ви. Той не е искрен.

Стрелец

Вашият Дневен Хороскоп показва добър период за общуване и приятелства. Възможни са финансови проблеми. Сега е моментът да се изправите срещу въпрос, от който се страхувате. Не се притеснявайте да поискате обяснение, за да го разрешите. пазете се от хора, които ви се натрапват. Те не мислят добри неща за вас.  Днес ще ви помогне някой, както материално така и духовно. Имате чувството, че светът ще падне върху вас?! Не се притеснявайте, защото има лек за всяка болка, която ви тормози. Трябва ви само малко почивка и добре да помислите какво е необходимо да се направи. Решенията са около вас! Трябва само да ги забележите.

Козирог

Днес ви очаква флирт или ново любовно завоевание. Някой ще се опита да си върне вашето доверие, което е изгубил преди известно време, като ви е оставил в недоумение от постъпката си. Дайте му възможност да покаже своята лоялност. Красиви емоции в любовта за родените в събота и неделя. Неочаквано посещение за родените между 9 и 14-ти. Решенията, които вземате днес, ако са правилни ще доведат до положителни последици. Игнорирайте всички ваши „съветници“ по любовните въпроси. Повечето от тях са клюкари или просто си говорят. Разчитайте на вашата вътрешна интуиция.

Водолей

В този ден няма да ви липсват разговорите с приятели и колеги за някои сериозни конфликти от миналото. Упорството на любим човек ще се изостри. Шофирайте внимателно! Каквото започнете днес, ще донесе ползи, само трябва да бъдете гъвкави и толерантни. Очаквайте непредвидени приходи. Ще се ядосвате заради някакво забавяне, което не зависи от вас.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Риби

Вашият Дневен Хороскоп показва, че днес имате голям шанс в бизнеса. В любовта не трябва да бъдете толкова ревниви, защото ревността ви е неоснователна и ако я  проявите това ще доведе до голяма бъркотия. Ако сте сам, Венера ще ви възнагради  за дългото чакане. Ако сте в двойка не повече от една година, вашата награда ще бъде една нощ изпълнена с наелектризираща от страст атмосфера. Възможно е да ви откраднат някаква вещ. Ако страдате от любов, днес Венера ще бъде благосклонна към вас и ще ви покаже една малка част от бъдещето. Правете внимателни планове за бъдещето, защото ви очакват изненадващи обрати.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.