ШОК!! Косатка изяде човек! (Видео)

0
1169

Това видео потресе света! Косатка изяде човек пред очите на неговата приятелка!

Смразяващо и ужасяващо Видео! Огромна косатка изяде човек, докато неговата приятелка го снимаше на плажа! Ето какво се случва във видеото. Двама млади хора събират слънчев загар и се радват на морето и пясъка. Във водата близо до брега се появява малък тюлен. Момичето започва да снима приятеля си, който е близо до тюлена. Той намира малка рибка на брега и решава да влезе няколко метра навътре, за да я го нахрани, без да подозира, че самият той ще стане храна! И в този момент устремени към тюлена, върху него връхлитат две косатки. Едната от тях го блъска и той пада. Тогава огромната риба го захапва безмилостно през кръста сред ужасените писъци на приятелката на момчето! Пред очите на втрещените туристи  морският хищник налапва човека, опитвайки се да го погълне. Тялото му почти изчезва в устата на косатката.

Това е момента на сблъсъка с косатката!
Това е момента на сблъсъка с косатката!

За момент във видеото се вижда само част от рамото и едната му ръка. Към угощението се присъединява и втората косатка. Тялото на човека изчезва погълнато от огромните риби. Всичко става толкова бързо, че момчето не успява да издаде нито звук! Приятелката му през цялото време паникьосана не може да направи нищо друго освен да пищи „НЕЕ“ и „О Боже, нееее“.

Косатката вече е погълнала тялото на човека. Вижда се само едната му ръка!
Косатката вече е погълнала тялото на човека. Вижда се само едната му ръка!

Това видео взриви потребителите в мрежата. Заваляха хиляди коментари. Мненията са най-различни. Някои смятат, че  е монтаж. Преобладаващата версия е, че става въпрос за два различни видеоклипа вмъкнати един в друг по подходящ начин, за да се получи тази илюзия.  По-голямата част пък са потресени и убедени, че е Видеото е самата истина. Просто „малшанс“, че младият човек се е озовал на пътя на огромните морски хищници точно в този момент. По принцип косатките не са толкова агресивни към човека, но все пак са известни немалко случаи на техни нападения над хора.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.