Мистерия: Разкриха истината за Джорджано! (Ето защо е неадекватен)

0
450

Странният Джорджано втори напусна Къщата на ВИП Брадър

Джорджано не разгърна потенциала си, но остави много неизвестни. Нестабилен психически или физическа болест направи момчето от Стара Загора незабележим като мебелировка.Интернет сензацията не стана фаворит, въпреки че стоеше тихо, не влизаше в конфликти, не съчиняваше драми и участваше активно в домакинската работа.

Звездните съквартиранти го съжаляваха, други го взеха на подбив.Но и не си направиха труда да го изпратят до вратата, когато зрителите му казаха аут.Оказа се, че Джорджано наистина имал заболяване в областта на устата, ушите и гърлото, откъдето са и неадекватните му реакции, пише столичен ежедневник.Певецът с фалшивите трели бил за операция, за да си реши проблема, но момъка опърничаво отказал болници и скалпове.

Джорджано напусна Къщата, но остави мистерия след себе си
Джорджано напусна Къщата, но остави мистерия след себе си

За капак Джорджано и недочувал. Първа за проблема му със слуха разбра топ певицата Преслава. Поп фолк дивата често му подвикваше, когато той беше с гръб, за да привлече вниманието му и да я чуе. После впечатление, че не е добре със слуха направи и на актрисата Ернестина Шинова. Джорджано си е сензация, откъдето и да го погледнеш. Дори и заради това, че доскоро неизвестното момче влезна сред ВИП-овете и си тръгна от Къщата с 22 000 лева хонорар.

Той се превърна в знаменитост, без да има продуцент зад гърба си,без да плаща, за да го показват по телевизията, без значим талант.Повечето специалисти и мелолани определят като ужасни звуците, които излизат от устата му в музикалните клипове.



Но ужасът е забавен и някак си заразен. Парчетата, които бълва нон-стоп се превръщат в хит в социалната мрежа, а оттам е само крачка до голямата известност.Песните му граничат с пълна лудост, но явно това се харесва на хората.

Джорджано няма никакви претенции, характерни за звездите. Самоукият певец не се е пазарил и за парите. Продуцентите направиха и невъзможното, за да го вкарат в голямата игра, но той остана непоклатим.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.