Дневен Хороскоп за четвъртък (01.10.2015г.) Всички зодии. Част 1

Ето съветите и предупрежденията, които ви отправя вашият Хороскоп за Днес (01.10.2015г.). Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева.

Овен

Най-важният съвет на вашия Хороскоп за деня: не се доверявайте и отваряйте широко очите си! Постарайте се да не се влюбвате в неподходящия човек. Ако вече сте го направили, поне пробвайте да ограничите щетите. Опитайте късмета си, възможно е да спечелите от някаква игра. Помислете преди да действате, защото този път няма да можете да си позволите да бъдете прибързани. Бъдете предпазливи при съдебни дела.

Телец

Не се впускайте в излишни разходи, защото ще останете без пари. Вървете по собствения си път и не позволявайте на роднините си да се месят прекалено много в живота ви. Знайте, че няма нищо съвършено и съответно вашият партньор също не е съвършен, така че проявете разбиране. Непочтени хора може да се опитат да ви навредят. Възможни са нови запознанства.



Близнаци

Ако се съмнявате, че вашият партньор ви обича заради материални неща. Проявете смелост и го попитайте директно. Ако ли не, тогава го подложете на тест. Днес не обръщайте много внимание на клюки, защото могат да ви поставят в неудобно положение. За родените във вторник и четвъртък, днес е ден за прекрасни изненади.

Рак

Според днешния ви Хороскоп имате любовен ден. Любов във всичките й измерения. При някои от вас ще има бури от любов и страст, при други – разкриване на тайни, предателства, изневери, нови обожатели, доверие и недоверие, неискрени доброжелатели, край или ново начало след раздяла…и всичко това ще бъде само в любовта! Едно предупреждение: Ако сте решили да сложите край на връзката ви с вашия партньор, помислете отново може би има защо.

Лъв

Внимавайте с работата с електрически уреди. Марс ще ви направи нервни и чувствителни. Вашата нервност днес, може да ви създаде много сериозни проблеми в отношенията с партньора или  други близки за вас хора. Не прекалявайте с ревността. Проявете повече толерантност към другите и приемайте всичко с усмивка. Фокусирайте се най-вече в работата и задълженията си.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Дева

Днешния ви Хороскоп показва меланхолия. Днес може да станете жертва на спомени свързани с любовта. Не се подлъгвайте по старите вече минали „Приказки“. Неблагоприятен ден за теглене на кредити. Внимавайте, защото лицемерен приятел може да разкрие ваша тайна, която ще ви изложи. Но, дори и да стане Луната и Венера ще ви подадат ръка за втори шанс.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.